Warta Breaking Travel News Warta Breaking Polandia Pariwisata

Akhir minggu ing Gdańsk, undhangan kanggo pariwisata

WEG
WEG
ditulis dening Juergen T Steinmetz

'Minggu Ends ing Gdańsk' yaiku slogan saka sing paling anyar kampanye dibukak dening kutha Gdańsk, Poland, kanggo nyengkuyung turis internasional kanggo nglampahi akhir minggu musim gugurs in Kutha Merdeka.

Saben taun, Gdańsk dibukak dening akeh turis saka luar negeri, umume saka Jerman, Skandinavia lan Inggris. Pejabat kutha kepengin dadi tamu maneh, utamane nalika musim gugur lan musim salju.

Video promosi - elemen kunci kampanye - diprodhuksi minangka dongeng, nggambarake Gdańsk minangka papan gaib sing ditutupi misteri. Karakter ing video kasebut yaiku wong-wong saka kabeh umur sing, sajrone nginep ing Gdańsk, ngalami petualangan sing nyenengake. Crita kasebut dilengkapi karo musik sing dikarang khusus dening Marek Kuczyński, komposer kondhang saka Gdańsk. Produksi video kasebut minangka bagean saka kampanye situs web omah penerbitan turis sing terkenal Lonely Planet.

"Apa sing nggawe Gdańsk adoh saka kutha-kutha Eropa liyane sing padha endah, historis lan budaya kalebu swasana gaib, sing ora bisa digambarake. Kabeh iku njupuk ngrasakake swasana lan immensely seneng kutha mung sak akhir minggu. Lan iki sing pengin dikomunikasikake liwat kegiatan sing direncanakake kampanye," ujar Anna Zbierska, Wakil Direktur Departemen Promosi lan Komunikasi Sosial ing Balai Kota Gdańsk, direktur kampanye kasebut. "Crane galangan kapal nari, ing ngundang bajak laut sampeyan menyang dek galleon, Knight Teutonic kalah ing ing alas utawa wanita misterius saka Benteng Wisłoujście. Kabeh iki ngangkat kudung misteri, menehi inspirasi kanggo njelajah luwih lanjut of Gdańsk"

Kampanye "Minggu Ends in Gdańsk" kalebu utamane kegiyatan internet. Minangka bagean saka kampanye, kaca landas khusus sing gegandhengan karo pariwisata kota wis digawe, kasedhiya ing http://week-ends.pl/en/ ing papat versi basa sing beda. Kampanye Google AdWords lan kampanye pengaruh internasional uga wis diterapake. Kabeh kegiatan bakal dilengkapi kit pers kreatif sing dikirim menyang media asing sing ana gandhengane karo lelungan lan pariwisata, uga kontes Instagram kanthi hadiah, kayata tetep akhir minggu ing hotel sing dipilih ing Gdańsk lan malah tetep seminggu ing Hampton by Hilton Hotel Gdańsk.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.