Airlines Airport Warta Breaking Travel Breaking News US Warta Breaking Costa Rica Warta Breaking Republik Dominika Pariwisata transportasi Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan

Penerbangan anyar saka Fort Lauderdale menyang Turks lan Caicos, San Jose, Costa Rica lan Punta Cana, Republik Dominika

kidul kulon
kidul kulon
ditulis dening Juergen T Steinmetz

Benteng Lauderdale nganti Turki lan Caicos, San Jose, Costa Rica lan Punta Cana, Republik Dominika. Layanan Anyar ing Airlines Southwest.

Print Friendly, PDF & Email

Karibia butuh pitulung nalika pariwisata. AS ora duwe operator sing nyenengake Southwest Airlines Co. nindakake persis kaya saiki nalika saiki dheweke miwiti ngoperasikake layanan internasional anyar saben dina saka Ft. Bandara Internasional Lauderdale-Hollywood (FLL) nganti Bandara Internasional Providenciales (PLS) ing Kapuloan Turks lan Caicos, negara operator kaping 11 dadi. Kajaba iku, Southwest® miwiti layanan anyar ing antarane South Florida gateway ing FLL lan kalorone San Jose, Kosta Rika(SJO), lan Punta Cana, Republik Dominika (PUJ), menehi Pelanggan akses nonstop saka Benteng Lauderdale menyang 10 tujuan ing Amerika Latin lan Caribbean.

"Telung rute anyar nggawa rega sing dibutuhake kanggo Kulon kanggo wong Florida sing ngarep-arep tekan pantai ing Provo sing misuwur ing saindenging jagad Grace bay, munggah kawah ing Poasgunung geni cedhak Costa Rica iku ibukutha, utawa duwe akhir minggu tanpa resep ing Resor ing Punta Cana, ”Ujare Steve Goldberg, Wakil Presiden Operasi & Perhotelan Senior Southwest sing uga dadi Sponsor Eksekutif operator Florida. "Kanthi sambungan sing cocog kanggo Langkawi, Tampa, lan puluhan kutha ing jejaring jaringan domestik, tujuan internasional kasebut saiki wis tekan Southwest.

Ing kemitraan karo Broward County, Southwest terus kerja kanggo ndandani lan nggedhekake Terminal 1 ing FLL dadi fasilitas sing luwih apik kanthi gerbang tambahan, skrining keamanan, konsesi, lan kapasitas proses wates. Southwest ngluncurake layanan internasional tambahan saka FLL ing wulan Juni 2017.

"Kita nandur modal ing Caribbean kanthi prospek optimisme lelungan lan pariwisata amarga Jantung tetep tetep ngalami tantangan sing signifikan, "tambah Goldberg. Sawise badai taun 2017, Southwest koordinasi karo pejabat pamrentah kanggo nglakokake rong puluh penerbangan sing ora dijadwalake menyang Puerto Rico kanggo ndhukung upaya pitulung kanthi ngeterake wong lan pasokan sing dibutuhake banget. "Nalika pemulihan sing wani terus, sing paling bisa ditindakake saiki yaiku plancongan, plancongan bisnis, lan menehi kontribusi supaya luwih ngerti manawa Caribbean wis urip maneh. ”

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.