Waca kita | Rungokake kita | Watch kita | Gabung Acara Langsung | Pateni Iklan | Live |

Klik ing basa sampeyan kanggo nerjemahake artikel iki:

Afrikaans Afrikaans Albanian Albanian Amharic Amharic Arabic Arabic Armenian Armenian Azerbaijani Azerbaijani Basque Basque Belarusian Belarusian Bengali Bengali Bosnian Bosnian Bulgarian Bulgarian Cebuano Cebuano Chichewa Chichewa Chinese (Simplified) Chinese (Simplified) Corsican Corsican Croatian Croatian Czech Czech Dutch Dutch English English Esperanto Esperanto Estonian Estonian Filipino Filipino Finnish Finnish French French Frisian Frisian Galician Galician Georgian Georgian German German Greek Greek Gujarati Gujarati Haitian Creole Haitian Creole Hausa Hausa Hawaiian Hawaiian Hebrew Hebrew Hindi Hindi Hmong Hmong Hungarian Hungarian Icelandic Icelandic Igbo Igbo Indonesian Indonesian Italian Italian Japanese Japanese Javanese Javanese Kannada Kannada Kazakh Kazakh Khmer Khmer Korean Korean Kurdish (Kurmanji) Kurdish (Kurmanji) Kyrgyz Kyrgyz Lao Lao Latin Latin Latvian Latvian Lithuanian Lithuanian Luxembourgish Luxembourgish Macedonian Macedonian Malagasy Malagasy Malay Malay Malayalam Malayalam Maltese Maltese Maori Maori Marathi Marathi Mongolian Mongolian Myanmar (Burmese) Myanmar (Burmese) Nepali Nepali Norwegian Norwegian Pashto Pashto Persian Persian Polish Polish Portuguese Portuguese Punjabi Punjabi Romanian Romanian Russian Russian Samoan Samoan Scottish Gaelic Scottish Gaelic Serbian Serbian Sesotho Sesotho Shona Shona Sindhi Sindhi Sinhala Sinhala Slovak Slovak Slovenian Slovenian Somali Somali Spanish Spanish Sudanese Sudanese Swahili Swahili Swedish Swedish Tajik Tajik Tamil Tamil Thai Thai Turkish Turkish Ukrainian Ukrainian Urdu Urdu Uzbek Uzbek Vietnamese Vietnamese Xhosa Xhosa Yiddish Yiddish Zulu Zulu

Asosiasi Olahraga lan Asosiasi Pariwisata ngalembana liwat Paket Bantuan Pandemi

Asosiasi Acara Olahraga lan Pariwisata (Olahraga ETA) nerbitake pernyataan ing ngisor iki babagan Kongres Paket Pandemi Bantuan:

"Kita ngucapake apresiasi Kongres kanggo ngeterake tagihan bantuan pandemi paling anyar kanggo nggawa dhukungan kanggo rumah tangga lan bisnis Amerika, kalebu acara olahraga lan industri pariwisata. Kita matur nuwun marang pejabat sing dipilih kanggo nimbang informasi industri sing aktif dituduhake sajrone proses bebarengan karo mitra, US Travel, ASAE lan Destination International. Pendanaan iki penting banget amarga saiki ndhukung konvensi kutha kita lan biro pengunjung lan organisasi liyane sing memimpin industri wisata lan pariwisata.

Anggota Asosiasi Olahraga lan Asosiasi Pariwisata, panguwasa negara lan asosiasi perdagangan kanggo acara olahraga lan pariwisata, kalebu meh kabeh tujuan kutha ing Amerika sing pengin nggawe penghasilan anyar kanggo komunitas liwat pariwisata. Misi kita yaiku kanggo ningkatake kualitas urip kanggo masarakat liwat acara olahraga lan pariwisata. Sub-segmen pariwisata iki ora mung nyediakake pajak tambahan lan penghasilan langsung, nanging menehi sumber kebanggaan komunitas sing penting. "

-Alan R. Kidd, Presiden & CEO ETA Olahraga

Print Friendly, PDF & Email