Ngilangi Warta Eropa Kanada Breaking News Kabar Olahraga Israel Breaking News News Mbangun maneh Keslametan Warta Pecah Arab Saudi Warta Breaking Afrika Selatan Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan Rahasia Plancongan News Wire Plancongan Warta Breaking UK USA Breaking News Maneka Warta

COVID-19 Generasi Sabanjure

Draft otomatis
Dr.Garth ngomong ing podcast WTN Next Generation COVID-19

Galur virus coronavirus anyar - COVID-19 generasi sabanjure - wis muncul lan tanggung jawab kanggo nambah infeksi 70 persen ing London wae. Uga tekan ing Afrika Kidul. Inggris saiki diisolasi saka saindenging jagad, diwatesi tetep ing watese dhewe. Uni Eropa (EU), Kanada, Israel, lan Arab Saudi nundha kabeh penerbangan menyang lan saka Inggris.

Ing podcast pungkasan, ing Jaringan Pariwisata Dunia (WTN) - inisiatif anyar sing metu saka pambangunan maneh. Diskusi lelungan sing diwiwiti wulan Maret taun iki nalika COVID-19 dadi kasunyatan - ngomong karo dokter medis lan spesialis virus corona apa sing bakal diarepake.

Dr. Peter Tarlow saka Pariwisata Safer ujar manawa nganti saiki, kita ngira mula bakal ndeleng cahya ing mburi trowongan karo COVID-19, banjur ujug-ujug ana wong sing mateni lampu kasebut.

Dheweke nerangake manawa sajrone podcast iki, dheweke bakal ngobrol karo Dr. Garth Morgan sing spesialis penyakit nular uga anggota fakultas Universitas A&M Texas ing Kedokteran. Sanajan kabeh rincian durung dingerteni babagan galur anyar iki, kanthi ilmu lan keahliane Dr. Morgan, dheweke bakal nyoba ngupayakake kahanan kasebut sajrone diskusi paling logis karo informasi sing dingerteni nganti saiki.

Apa kita kudu wedi karo galur anyar iki? Apa mbebayani? Kita ngarep-arep vaksin bakal efektif, nanging saiki, kita kudu mode panik utawa ora? Rungokake podcast lan temokake.

Jaringan Pariwisata Dunia diluncurake sajrone wulan Desember kanthi wiwitan resmi diwiwiti tanggal 1 Januari 2021. Wis ana 12 bab lokal ing saindenging jagad iki uga klompok diskusi babagan macem-macem subjek. Ing wulan peluncuran pertama iki, wis ana lan bakal terus sesi menehi kesempatan kanggo kenal anggota Jaringan Pariwisata Dunia lan melu lan ngrungokake diskusi lelungan lan pariwisata sing apik. Juergen Thomas Steinmetz, pangadeg WTN, nuduhake manawa kedadeyan kasebut bisa uga dideleng lan dirungokake ing kene.

Kanggo ndhaptar sesi sing bakal teka, bukak menyang: https://wtn.travel/expo/ 

Babagan Jaringan Pariwisata Dunia (WTN)

Jaringan Pariwisata Dunia (WTN) minangka swara saka perusahaan cilik lan menengah (UKM) sing wis suwe banget ing industri pariwisata lan pariwisata ing saindenging jagad. Kanthi nyawijikake upaya, WTN bakal ndhisiki kebutuhan lan gegayuhan bisnis kasebut lan para pemangku kepentingan. Jaringan kasebut nyedhiyakake swara kanggo UKM ing rapat pariwisata utama bebarengan karo jaringan penting kanggo para anggotane. Saiki, WTN duwe luwih saka 1,000 anggota ing 124 negara ing saindenging jagad. Tujuane WTN yaiku mbantu UKM supaya pulih sawise COVID-19.

Pengin dadi anggota Jaringan Pariwisata Dunia? Klik ing www.wtn.travel/register

#bajangbali

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Linda Hohnholz, editor eTN

Linda Hohnholz wis nulis lan nyunting artikel wiwit karir. Dheweke wis ngetrapake semangat bawaan iki menyang papan-papan kayata Hawaii Pacific University, Chaminade University, Hawaii Children's Discovery Center, lan saiki TravelNewsGroup.