Asosiasi Warta Warta Breaking Travel Warta Pamrentah News Keslametan Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan Singapur USA Breaking News Warta Pecah Zimbabwe

Kekerasan potensial ing Zimbabwe: Pamrentah AS ngetokake peringatan perjalanan

Panganiaya-Zimbabwe-travel-warning-post-election-kekerasan
Panganiaya-Zimbabwe-travel-warning-post-election-kekerasan
ditulis dening editor

Pamrentah Amerika Serikat nerbitake peringatan lelungan lan tandha keamanan kanggo warga Amerika ing Zimbabwe.

Print Friendly, PDF & Email

Mulai sesuk tanggal 22 Agustus, Pengadilan Konstitusi ing Zimbabwe bakal miwiti ngrungokake tantangan pemilihan sing diajukake dening Gerakan Perubahan Demokrat (MDC). Pamrentah lan polisi wis antisipasi lan nyiapake peningkatan ing kekerasan sing wis kedadeyan amarga kerusuhan sipil lan nambah ketegangan politik. Amarga iku, pamrentah Amerika Serikat nerbitake peringatan lelungan lan peringatan keamanan kanggo warga Amerika.

Kanggo warga AS sing ngunjungi Zimbabwe, pamrentah menehi saran supaya duwe rencana komunikasi karo kulawarga lan kanca, mula dheweke bakal ngerti kapan bisa ngarep-arep krungu saka sampeyan. Pelancong dijaluk ngawasi kabar lokal lan tetep ngerti kahanan kasebut lan waspada karo apa sing kedadeyan ing lingkungane supaya aman. Yen bisa, pamrentah uga menehi saran supaya diwenehi panganan, banyu, lan obat-obatan ekstra.

Miturut polisi, keamanan paling penting ing wilayah Distrik Bisnis Komersial Harare, nanging uga ing saindenging negara, amarga kahanane pancen gampang banget.

Amarga iku, Polisi Republik Zimbabwe ngetokake perintah kanggo nutup dalan ing tanggal 22 lan 23 Agustus 2018 wiwit 0600 jam nganti 1800 jam ing lokasi ing ngisor iki:

· Sam Nujoma-Selous-Simon Muzenda

· Sam Nujoma-Samora Machel-Simon Muzenda

· Sam Nujoma-Kwame Nkrumah-Simon Muzenda

· Sam Nujoma-Nelson Mandela-Simon Muzenda

Sapa wae wong Amerika ing Zimbabwe sing butuh pitulungan dijaluk ngubungi Kedutaan Besar AS:

Kedutaan Besar Amerika Serikat Harare, Zimbabwe
172 Herbert Chitepo Avenue
Harare, Zimbabwe
Telp: (263) (4) 250-593
Darurat (263) (4) 250-343
Fax: + (263) (4) 250-343
email [email dilindhungi]
https://zw.usembassy.gov/
Departemen Luar Negeri - Urusan Konsulat: 1-888-407-4747 utawa 1-202-501-4444

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

editor

Pimpinan editor yaiku Linda Hohnholz.