Airlines Airport Warta Breaking Travel Breaking News US Warta Fashion News transportasi News Wire Plancongan

Boeing ngluncurake pernyataan kanggo nanggepi laporan kacilakan Boeing Max Ethiopian

0a1a-158
0a1a-158
ditulis dening Juergen T Steinmetz

Boeing nerbitake pernyataan ing ngisor iki babagan rilis laporan investigasi awal Penerbangan Ethiopian Airlines 302 dening Biro Investigasi Kecelakaan Ethiopia (AIB) babagan kacilakan Boeing Max.

"Aku pengin negesake rasa simpati sing paling jero yaiku kulawarga lan wong sing ditresnani sing ilang nyawa ing kacilakan kasebut," ujare Presiden lan CEO Boeing Komersial Pesawat Kevin McAllister. "Kita matur nuwun banget marang Biro Investigasi Laka Ethiopia amarga kerja keras lan upaya terus. Ngerti kahanan sing nyebabake kacilakan iki penting banget supaya pesawat bisa aman. Kita bakal mriksa laporan awal AIB kanthi tliti, lan bakal njupuk langkah-langkah tambahan sing dibutuhake kanggo ningkatake keamanan pesawat. "

Keamanan minangka nilai inti kanggo kabeh wong ing Boeing lan keamanan pesawat, penumpang lan kru pelanggan dadi prioritas utama. Ahli teknis Boeing terus mbantu investigasi iki lan tim saindenging perusahaan ngupayakake ngatasi piwulang saka kacilakan Lion Air Flight 610 ing wulan Oktober.

Laporan pendahuluan ngemot informasi perekam data penerbangan sing nuduhake pesawat kasebut duwe sudut input input sensor serangan sing salah sing ngaktifake fungsi Maneuvering Characteristics Augmentation System (MCAS) sajrone pesawat kasebut, kaya nalika pesawat Lion Air 610.

Kanggo mesthekake aktivasi MCAS sing ora disengaja ora bakal kedadeyan maneh, Boeing wis ngembangake lan ngrencanakake nerbitake pembaruan piranti lunak menyang MCAS lan pelatihan pilot komprehensif lan program pendhidhikan tambahan kanggo 737 MAX.

Kaya sing diumumake sadurunge, nganyari nambah lapisan perlindungan tambahan lan bakal nyegah data sing salah nggawe aktivasi MCAS. Kru pesawat bakal duwe kemampuan kanggo nggulingake MCAS lan ngontrol pesawat kanthi manual.

Boeing terus kerja sama karo Administrasi Penerbangan Federal AS lan agensi peraturan liyane ing saindenging jagad babagan pangembangan lan sertifikasi program nganyari lan pelatihan piranti lunak.

Boeing uga terus kerja sama karo Dewan Keselamatan Transportasi Nasional AS (NTSB) minangka penasihat teknis kanggo ndhukung investigasi AIB. Minangka partai sing nyedhiyakake pitulung teknis miturut arahan panguwasa investigasi, Boeing dicegah dening protokol internasional lan peraturan NTSB supaya ora nyampekano informasi sing ana gandhengane karo penyelidikan. Sesuai karo protokol internasional, informasi babagan investigasi mung disedhiyakake dening pejabat investigasi sing tanggung jawab.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.