Asosiasi Warta Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Caribbean Warta Breaking Grenada Industri Hospitality News wong Resorts tanggung jawab Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan Maneka Warta

Pariwisata Grenada nelangsa maring pangadeg Sandals Resorts Gordon 'Butch' Stewart

Pariwisata Grenada nelangsa maring pangadeg Sandals Resorts Gordon 'Butch' Stewart
Pariwisata Grenada nelangsa maring pangadeg Sandals Resorts Gordon 'Butch' Stewart
ditulis dening Harry S. Johnson

Menteri Pariwisata lan Otoritas Pariwisata Grenada (GTA) mratelakake rasa sedhih amarga kabar babagan ikon ikon Pariwisata sing kliwat Gordon 'Butch' Stewart, OJ, CD, Hon. LLD. Stewart, Ketua lan Direktur Pendiri Sandals International Resorts Ltd wis dadi ilham inspirasi ing Karibia, nggawe merek sing wis ngadeg ing pasar internasional nganti puluhan taun.

Ketua pungkasan nggawe rasa tresnani marang dodolan lan bisnis dadi semangat sing nggawe jaringan hotel Sandal sing kalebu kondhang ing saindenging jagad lan tekad dheweke ngrembaka kanthi cepet ing saindenging Karibia, kalebu Grenada. Kemitraan antarane Sandal lan Pamrentah Grenada nambah profil Pariwisata Grenada kanthi nambahake stok kamar kanthi kualitas sing signifikan menyang tujuan lan pelatihan, pangembangan lan lapangan kerja kanggo atusan wong Grenadians. Yayasan Sandals uga wis menehi sumbangan penting kanggo masarakat Grenadian liwat dana kanggo program sosial.

Ngomong babagan pengaruh Pak Stewart, Menteri Pariwisata, Penerbangan Sipil, Ketahanan Iklim lan Lingkungan Hon. Dr. Clarice Modeste-Curwen ujar, "Gordon 'Butch' Stewart minangka visioner lan memori dheweke bakal menehi inspirasi kanggo generasi Karibia mbesuk ngalangi alangan lan nggawe keunggulan."

Menteri Pariwisata lan Otoritas Pariwisata Grenada (GTA) ngaturake sungkawa kanggo kulawarga lan kanca-kanca almarhum Gordon 'Butch' Stewart. Muga-muga dheweke tentrem.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry S. Johnson

Harry S. Johnson wis kerja ing industri plancongan suwene 20 taun. Dheweke miwiti karir lelungan minangka pramugari ing Alitalia, lan dina iki, dheweke kerja ing TravelNewsGroup minangka editor sajrone 8 taun kepungkur. Harry minangka plancongan sing seneng banget.