Airlines Airport Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Warta Breaking Czechia News Blanja Pariwisata transportasi Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan

Bandara Prague milih operator toko bebas beya ing mangsa ngarep

0a1-23
0a1-23
ditulis dening Kepala Editor Tugas

Pemenang prosedur konsesi kanggo operator toko bebas bea ing Bandara Václav Havel Prague yaiku Lagardére Travel Retail. Bakal entuk kontrak kanggo nyewa 24 unit bisnis kanthi jembar total 4,372 Sqm. Saliyane, Bandara Prague bakal ndarbeni operator bebas bea global sing bakal nggawa tawaran luwih akeh kanggo segmen penumpang individu, merek eksklusif anyar, desain toko modern lan modern, elemen penjualan digital, saluran penjualan anyar, lan pungkasan nanging ora paling ora, ekspansi kisaran produk lokal. Keputusan pemilihan pemenang adhedhasar merata kualitas layanan sing ditawakake lan macem-macem produk lan jumlah sewa sing ditawakake.

"Sukses ngrampungake prosedur konsesi sing nuntut bakal menehi para penumpang tawaran produk lan layanan gratis sing luwih jembar lan luwih apik. Kosok baline, amarga asil saka prosedur konsesi, Bandara Prague bisa ngetrapake strategi ing bidang bisnis non-penerbangan, sing kalebu terus-terusan ngembangake tawaran, nambah kualitas produk lan layanan, nyuda rega lan sekaligus nambah bathi bisnis non-penerbangan, sing malah nambah bathi penerbangan ing jangka sing luwih dawa, ”ujare Vaclav Rehor, Ketua Direksi Bandara Bandara Prague. Saiki, bathi non-penerbangan nyumbang udakara telung puluh persen saka total penghasilan tahunan Prague Airport. Hasil liyane saka bisnis penerbangan.

Durasi dhasar kontrak kanggo operator bebas bea anyar yaiku sepuluh taun lan bisa dipungkasi sawise pitung taun amarga proyek Terminal 2. Total sewa sajrone suwene kontrak sepuluh taun nganti CZK 8 milyar . Kontrak kasebut uga kalebu operasi zona mlaku-mlaku ing Terminal 1, sing wis digunakake Lagardére Travel Retail, uga sawetara unit liyane.

"Minangka bagean saka prosedur konsesi, kita wis nampa penawaran sing berkualitas lan kabeh babagan imbang saka telung pimpinan dunya ing bisnis bebas bea. We seneng yen tawaran sing paling apik pungkasane kasedhiya saka Lagardére Travel Retail, sing bisa terus kerja sama sing apik lan loropaken kanggo nggawe produk bebas bea modern sing fokus kanggo para pelanggan lan kebutuhan saiki, "ujare Vaclav Rehor. Saliyane Lagardére Travel Retail, sing operasi kayata ing Bandar Udara Charles de Gaulle ing Paris utawa ing Bandara Geneva, prosedur penghargaan konsesi iki dianakake dening Dufry lan Heinemann. Saiki, saiki ana wektu banding kaping limalas dina kanggo para peserta.

Lagardére Travel Retail bakal mbukak total pitung jinis toko ing Bandara Václav Havel Prague sajrone sawetara wulan. Saben wong bakal fokus ing macem-macem macem-macem merek lan merek, nanging utamane kanggo jinis pelanggan tartamtu. Tawaran kasebut bakal diadaptasi ora mung kanggo kewarganegaraan para penumpang, nanging uga umur, kabutuhan, cara lelungan lan blanja utawa penghasilan. Pancen, kabeh wong bisa milih.

Toko-toko kasebut bakal entuk desain anyar, apik gayane lan modern, sing bakal diwiwiti kaping pisanan ing Prague. Wangun toko-toko, kalebu peralatan, kanthi jelas bakal nuduhake Prague lan Republik Ceko, sejarah, arsitektur lan seni. Penekanan uga bakal diwenehake ing tawaran produk lokal. Secara total, Lagardére Travel Retail bakal nawakake penumpang 767 merek, lan 140 sing bakal anyar. Luwih saka 80 merek bakal dadi lokal, lan 32 sing bakal katon ing Bandara Prague kaping pisanan. Luwih saka 90 lini produk eksklusif mung bakal kasedhiya ing bandara.

Bagéyan saka tawaran sukses ing Lagardére Travel Retail uga staf sing dilatih khusus kanthi katrampilan basa sing wiyar, kanthi penekanan khusus basa Asia, saluran sales inovatif sing diusulake, kalebu penekanan babagan penjualan online, solusi pembayaran modern utawa portal kesetiaan.

Prosedur konsesi kanggo operator bebas bea ing Bandara Václav Havel Prague diumumake ing pungkasan taun kepungkur. Unit bisnis sing dadi subyek tender umum, kalebu zona mlaku-mlaku ing Terminal 1, bakal diserahake kanthi resmi menyang panyewa tanggal 1 Januari 2020. Banjur, rekonstruksi kasebut, sing diarep-arep bisa nganti pirang-pirang wulan. operasi, bakal diwiwiti. Bagéyan saka ruang kudu kasedhiya kanggo penumpang ing pungkasan Maret taun ngarep. Nanging, kabeh 24 unit bisnis bakal dibukak maneh paling cepet tanggal 30 Juni 2020.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Kepala Editor Tugas

Pimpinan editor Tugas yaiku OlegSziakov