Argentina Breaking News Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Industri Hospitality Hotel & Resor News

Hotel Wyndham Garden pisanan dibukak ing Argentina

1-2019-07-12T084131.487
1-2019-07-12T084131.487
ditulis dening Dmytro Makarov

Wyndham Hotels & Resorts minangka perusahaan waralaba hotel, udakara 9,200 hotel ing luwih saka 80 negara ing enem bawana. Liwat jaringan udakara 812,000 kamar sing disenengi para lelungan saben dinane, Wyndham mrentahake babagan ekonomi lan segmen kelas tengah industri penginapan. Perusahaan ngoperasikake portofolio 20 merek hotel, kalebu Super 8®, Days Inn®, Ramada®, Microtel®®, La Quinta®, Wingate®, AmericInn®, Hawthorn Suites®, The Trademark Collection®, lan Wyndham®.

Wyndham Hotels & Resorts debut merek Wyndham Garden kelas paling dhuwur ing Luján, Provinsi Buenos Aires, awal wulan iki.

Wyndham Garden Luján sing ana 32 kamar, yaiku hotel Wyndham kaping 57 ing Argentina, gabung karo hotel sing ana ing sangisore Wyndham, Dazzler, Esplendor, Howard Johnson, Days Inn lan Ramada merek ing negara kasebut. Kantor pusat perusahaan manajemen waralaba lan manajemen Amerika Latin Wyndham uga ana ing Argentina.

"Kita bangga nggawa Wyndham Garden, merek kanthi kehadiran sing kuat lan akeh ing jagad, kanggo Argentina. Menehi pitung merek ing negara saiki nggawe misi kita supaya bisa lelungan hotel kabeh, ”jarene Alejandro Moreno, presiden lan direktur ngatur Wyndham Hotels & Resorts kanggo Amerika Latin lan Caribbean.

Properti kasebut bakal dioperasikake dening Aadesa Hotel Management, operator multi-merek kanthi pengalaman manajemen hotel luwih saka 15 taun ing Amerika Latin. Iki bakal dadi properti Wyndham Hotels & Resorts sing nomer loro ing Aadesa, gabung karo Wyndham Nordelta Tigre Buenos Aires.

"Kita seneng banget bisa terus kerja sama karo Wyndham Hotels & Resorts, salah sawijining perusahaan perhotelan internasional sing penting ing jagad iki," ujare Arturo Navarro Ithuralde, CEO lan Co Founder Aadesa Hotel Management.

Wyndham Garden Luján, 32 kamar unik kanthi pemandangan lapangan polo lan deso sing luar biasa, minangka pilihan sing cocog kanggo plancongan bisnis lan plancongan lan acara mung sawetara menit saka kutha. Ngormati slogan merek "Tenang, sampeyan ana ing kene," properti anyar iki nawakake lapangan tenis lan polo, kolam renang ruangan / ruangan sing digawe panas, gym, kegiatan rekreasi lan ruang acara. Uga nawakake pengalaman bersantap sing canggih kanthi menu sing beda-beda lan macem-macem ing restoran "La Perdiz".

Wyndham Garden Luján minangka papan sing cocog kanggo acara korporat, sosial lan insentif ing lingkungan sing dirancang kanggo nylametake wong-wong sing pengin sesambungan karo alam, ing njaba kutha.

Kanggo maca warta luwih lengkap babagan kunjungan hotel Wyndham kene.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Dmytro Makarov

Dmytro Makarov asale saka Ukraina, urip ing Amerika Serikat meh 10 taun dadi mantan pengacara.