Asosiasi Warta Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Education Warta Breaking Grenada Industri Hospitality News wong Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan Maneka Warta

Pandhuan tur Grenadian ngrampungake tahap siji pelatihan sertifikasi internasional Aquila

Pandhuan tur Grenadian ngrampungake tahap siji pelatihan sertifikasi internasional Aquila
ditulis dening Kepala Editor Tugas

Luwih saka telung puluh pandhuan wisata ing Grenada ngrampungake pelatihan tahap siji sing difasilitasi dening Pusat Aquila kanggo Keunggulan Cruise, mitra pelatihan resmi Asosiasi Pelayaran Karibia Florida (FCCA). Disponsori dening Otoritas Pariwisata Grenada (GTA), kursus latihan suwene patang dina dadi kesempatan kanggo pandhuan tur dadi juru crita babagan pengalaman ing negarane lan dadi sing pertama duwe kesempatan kanggo nampa sertifikasi sing diakoni sacara internasional.

Kursus kasebut difasilitasi dening Claudine Pohl, Manajer, Pengembangan Bisnis Internasional lan Latihan ing Aquila. Topik sing kalebu kalebu, seni crita, keunggulan layanan pelanggan, persiyapan saben dina lan pemecahan masalah. Pandhuan wisata wis melu banget lan seneng bisa nampa kesempatan sadurunge Musim Kapal Pesiar Musim Panas 2019/2020.

Pohl nedahake manawa pandhuan wisata saiki kudu lulus loro pambiji sadurunge bisa nampa sertifikasi. Siji pambiji yaiku ujian pilihan macem-macem sing kudu ngamanake tingkat pass 70% utawa luwih dhuwur banjur komponen video sing bakal nampilake katrampilan sing nembe sinau.

Loro saka para peserta matur nuwun marang GTA lan Aquila Inc. kanggo pelatihan sing tepat wektu, Co-ordinator Pendidikan lan Pelatihan Vokasional lan Pelatihan (TVET) ing TA Marryshow Community College (TAMCC) Ms. Yvette Payne ujar, "Program kasebut kalebu jangkep. Kita mesthi bakal nggabungake aspek latihan iki menyang program sertifikasi taksi lan pemandu wisata sing ditawakake ing TAMCC. "

Minangka bagean saka pelatihan kasebut, Ms.Pohl nganakake loro ceramah pariwisata pelayaran gratis karo para siswa program Perhotelan lan program Studi Pariwisata sing nembe diterapake ing TAMCC. Ing pungkasan kuliah, Ms.Pohl nyedhiyakake limang siswa kursus sertifikasi online gratis saka Aquila.

Manajer Pangembangan Nautika ing GTA Nikoyan Roberts ngucapake selamat marang para peserta, "Iki minangka kesempatan kanggo dadi sing pertama ing Grenada sing disertifikasi internasional. Kita ngarep-arep bakal ana review sing luwih apik saka para pengunjung sawise ngrasakake layanan kualitas sampeyan. "

Ngomong marang para peserta, CEO GTA Patricia Maher ndhesek para pemandu wisata sing ana kanggo nggawe asosiasi. Dheweke ujar, "Nggawe Asosiasi bakal penting banget kanggo pembangunan lan kemampuan sampeyan kanggo njupuk kesempatan kanggo pelatihan lan sertifikasi. Makarya bebarengan ing klompok bakal luwih profesional lan kita luwih kuwat. ”

Latihan kasebut ditindakake ing Stadion Nasional wiwit tanggal 9-12 September.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Kepala Editor Tugas

Pimpinan editor Tugas yaiku OlegSziakov