24/7 eTV BreakingNewsShow : Klik ing tombol volume (kiwa ngisor layar video)
News

Qatar Airways target target pangembangan bahan bakar jet ijo

000ggg_217
000ggg_217
ditulis dening editor

Qatar Airways lan perusahaan negara liyane ing negara Teluk sing sugih energi kasebut ujar manawa target produksi bahan bakar jet alternatif.

Print Friendly, PDF & Email

Qatar Airways lan perusahaan negara liyane ing negara Teluk sing sugih energi kasebut ujar manawa target produksi bahan bakar jet alternatif.

Maskapai kasebut ujar dina Minggu bakal kerja sama karo Qatar Petroleum, Qatar Science & Technology Park lan produsen pesawat Airbus kanggo nyinaoni strategi biofuel kanthi tujuan ngasilake "bahan bakar jet jet berkelanjutan" sing wiwitan bisa digunakake maskapai nasional.

Perusahaan kasebut ora nyedhiyakake jangka wektu utawa rincian komitmen finansial kanggo proyek kasebut.

Qatar Airways ngumumake ing wulan Oktober ngoperasikake penerbangan komersial pertama ing donya kanthi nggunakake bahan bakar saka gas alam. Qatar minangka salah sawijining eksportir bahan bakar fosil paling gedhe ing donya.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

editor

Pimpinan editor yaiku Linda Hohnholz.