Waca kita | Rungokake kita | Watch kita | Gabung Acara Langsung | Pateni Iklan | Live |

Klik ing basa sampeyan kanggo nerjemahake artikel iki:

Afrikaans Afrikaans Albanian Albanian Amharic Amharic Arabic Arabic Armenian Armenian Azerbaijani Azerbaijani Basque Basque Belarusian Belarusian Bengali Bengali Bosnian Bosnian Bulgarian Bulgarian Cebuano Cebuano Chichewa Chichewa Chinese (Simplified) Chinese (Simplified) Corsican Corsican Croatian Croatian Czech Czech Dutch Dutch English English Esperanto Esperanto Estonian Estonian Filipino Filipino Finnish Finnish French French Frisian Frisian Galician Galician Georgian Georgian German German Greek Greek Gujarati Gujarati Haitian Creole Haitian Creole Hausa Hausa Hawaiian Hawaiian Hebrew Hebrew Hindi Hindi Hmong Hmong Hungarian Hungarian Icelandic Icelandic Igbo Igbo Indonesian Indonesian Italian Italian Japanese Japanese Javanese Javanese Kannada Kannada Kazakh Kazakh Khmer Khmer Korean Korean Kurdish (Kurmanji) Kurdish (Kurmanji) Kyrgyz Kyrgyz Lao Lao Latin Latin Latvian Latvian Lithuanian Lithuanian Luxembourgish Luxembourgish Macedonian Macedonian Malagasy Malagasy Malay Malay Malayalam Malayalam Maltese Maltese Maori Maori Marathi Marathi Mongolian Mongolian Myanmar (Burmese) Myanmar (Burmese) Nepali Nepali Norwegian Norwegian Pashto Pashto Persian Persian Polish Polish Portuguese Portuguese Punjabi Punjabi Romanian Romanian Russian Russian Samoan Samoan Scottish Gaelic Scottish Gaelic Serbian Serbian Sesotho Sesotho Shona Shona Sindhi Sindhi Sinhala Sinhala Slovak Slovak Slovenian Slovenian Somali Somali Spanish Spanish Sudanese Sudanese Swahili Swahili Swedish Swedish Tajik Tajik Tamil Tamil Thai Thai Turkish Turkish Ukrainian Ukrainian Urdu Urdu Uzbek Uzbek Vietnamese Vietnamese Xhosa Xhosa Yiddish Yiddish Zulu Zulu

Qatar Airways ngucapake selamat marang FC Bayern München nalika menang Piala Dunia FIFA Club Qatar 2020

Kulawarga bal-balan Qatar Airways saka klub global utama kalebu Al Sadd SC, AS Roma, Boca Juniors, FC Bayern München, KAS Eupen lan Paris Saint-Germain

Print Friendly, PDF & Email
  • FC Bayern München menang dadi juara ing final Kamis sing apik, ngatasi Tigres UAN
  • Kru kabin Qatar Airways ngucapake upacara distribusi hadiah
  • Final kasebut ditindakake dina Kamis ing Stadion Kota Pendidikan

Qatar Airways, Mitra maskapai resmi FIFA Club World Cup 2020, ngaturake selamat FC Bayern Munich sing entuk kemenangan 1-0 ing final, nganakake turnamen sing diisi aksi sing nampilake juara klub kontinental ing jagad iki. Final kasebut digawe dina Kamis ing Stadion City Education, sing nyawang wakil Eropa ngalahake Tigres UANL Meksiko ing kontes sing nyenengake. Awak kabin Qatar Airways ngucapake upacara distribusi hadiah, kanthi menehi penghargaan lan piala pemain individu.

Kepala Eksekutif Grup Qatar Airways, Yang Mulia Mr. Akbar Al Baker, ujar: Sajrone minggu kepungkur, kita wis nyekseni kesenian para pemain narik kawigaten para penggemar ing saindenging jagad. Aku matur suwun karo FC Bayern Munich amarga wis menang dadi pemenang sing menang sawise tampil menang. Aku uga pengin menehi pinuji marang Tigres amarga prestasine apik lan saiki wis tekan saiki. Kemitraan kita karo FIFA tetep kaiket karo misi nggunakake kekuwatan bal-balan kanggo nggabungake wong kanthi kabeh umur lan latar belakang. Sawise kampanye FIFA Club World Cup 2020 ™ sing semangat lan nyenengake, kita ngarep-arep nampani jagad ing Qatar, nalika kita siyap kanggo dadi tuan rumah FIFA World Cup Qatar 2022 ™.

Saliyane dadi Mitra Maskapai resmi FIFA, kulawarga bal-balan Qatar Airways klub-klub global paling dhuwur kalebu Al Sadd SC, AS Roma, Boca Juniors, FC Bayern München, KAS Eupen lan Paris Saint-Germain.

Print Friendly, PDF & Email