Airlines Airport Asosiasi Warta Breaking Georgia News Breaking News Internasional Breaking News Rusia Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis News Pariwisata transportasi Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan Singapur Maneka Warta

Georgian Airways nuntut Rusia udakara $ 25 yuta

Pilih basa sampeyan
Georgian Airways nuntut Rusia udakara $ 25 yuta
ditulis dening Kepala Editor Tugas

Pembawa bendera nasional Georgia, Penerbangan ke Georgia, wis ngajokake tuntutan hukum menyang Pengadilan Hak Eropa marang Menteri Transportasi Rusia amarga "larangan penerbangan sing ora wajar kanggo Georgia" agensi kasebut. Miturut CEO perusahaan, Roman Bokeria, regulator transportasi ing Russian Federation mbenerake mabur kasebut kanthi negesake manawa Georgia duwe utang $ 800,000 menyang lembaga pamrentah Rusia.

Bokeria negesake manawa ora ana utang, pihak Georgia menehi pambayaran kanthi rutin lan cepet menyang agensi udara Rusia. Kepala Georgia Airways nggresah amarga dhaptar alasan larangan penerbangan kalebu klausul "syarat keamanan sing kurang."

"Kita wis kerja ing pasar maskapai sajrone 27 taun lan sajrone iki ora ana negara sing nyalahake kita amarga masalah keamanan. Sanajan kita mabur menyang meh kabeh negara Eropa lan kerja bareng maskapai utama, "ujare Bokeria.

Miturut Bokeria, pamrentah Rusia mung mrentah supaya maskapai penerbangan Rusia mandheg penerbangan menyang Georgia, nanging Kementerian Perhubungan meksa kabeh maskapai sing beroperasi ing Federasi Rusia supaya ora mabur menyang Georgia. Amarga iki, pihak Georgia ngalami kerugian finansial.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Kepala Editor Tugas

Pimpinan editor Tugas yaiku OlegSziakov