Breaking News Internasional Warta Breaking Travel China Breaking News Warta Pamrentah Warta Breaking Maladewa News tanggung jawab Pariwisata Pirembagan Pariwisata Rahasia Plancongan News Wire Plancongan Maneka Warta

NASA nuduh China amarga gagal standar sing tanggung jawab sawise Rocket nabrak cedhak Maladewa

NASA nuduh China amarga gagal standar sing tanggung jawab sawise metu saka Control Rocket nabrak Maladewa
kacilakan
ditulis dening Juergen T Steinmetz

Wong-wong saka Selandia Baru menyang New York, saka Tokyo menyang Rio saiki wis nggoleki langit kanthi roket sing ora bisa dikendhaleni, ngarep-arep bisa ngirit.

Print Friendly, PDF & Email
  1. Puing saka roket Tiongkok gedhe sing tiba ing bumi kanthi cara sing ora dikendhaleni dilaporake nabrak ing Samodra India cedhak Maladewa mau esuk.
  2. Administrator NASA Senat Bill Nelson ngluncurake pernyataan dina Setu babagan puing-puing saka Rocket Long Maret 5 Maret:
  3. Roket kasebut diwiwiti 10 dina kepungkur lan dadi ora bisa dikendhaleni

Milyar wong ing jagad iki ndeleng roket metu saka Kontrol sing nyabet saka njaba angkasa. Sawise roket iki nabrak ing Samodra India cedhak Maladewa, tanpa mateni sapa wae.

NASA ujar: "Bangsa-bangsa ing luar angkasa kudu nyilikake risiko tumrap wong lan properti ing Bumi nalika mlebu maneh obyek ruang angkasa lan nggedhekake transparansi babagan operasi kasebut. 

"Cetha manawa China ora bisa memenuhi standar sing tanggung jawab babagan puing-puing ruang. 

"Penting banget yen China lan kabeh bangsa lan entitas ruang angkasa kanthi tanggung jawab lan transparan ing ruang kanggo njaga keamanan, stabilitas, keamanan, lan kelestarian jangka panjang kegiatan luar angkasa."

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.