Breaking News Internasional Breaking Thailand News Warta Pamrentah Kabar Olahraga Industri Hospitality News Mbangun maneh Pariwisata Pirembagan Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan Rahasia Plancongan Maneka Warta

Pejabat Bangkok kepengin banget ngemot COVID-19

Pilih basa sampeyan
Pejabat Bangkok kepengin banget ngemot COVID-19
Bangkok nekat ngemot COVID-19

Pejabat kesehatan ing Bangkok saiki nawakake vaksin COVID-19 kanggo warga ing hotspot supaya bisa nahan wabah kasebut.

Print Friendly, PDF & Email
  1. Pamrentah wis nyiyapake pusat vaksinasi mendesak ing distrik Din Daeng.
  2. Vaksinasi ditawakake kanggo sapa wae sing umure 18 taun utawa luwih sing dadi warga masarakat Din Daeng, kalebu buruh migran.

Pusat kasebut ngarep-arep divaksinasi udakara 2,500 wong dina iki, saliyane udakara 3,500 wong sing entuk kukul ing dina Selasa.

Kanthi sawetara kasus anyar dilaporake ing Huai Khwang lan Din Daeng, ing antarane papan liya ing Bangkok, kabeh wong diwasa ing wilayah sing kena pengaruh kasebut bisa entuk jab tanpa preduli status residensi.

Departemen Pengendalian Penyakit lan Kantor Distrik Huai Khwang wis nyiyapake pusat vaksinasi darurat ing Gymnasium 2 Thailand-Jepang Bangkok Pusat Pemuda, dununge ing kabupaten Din Daeng.

Saiki ing dina operasi kaping telu, papan vaksinasi iki saiki nawakake COVID-19 jab kanggo sapa wae sing umure 18 taun utawa luwih sing dadi warga masarakat Din Daeng, kalebu buruh migran.

Saiki akeh wong sing njaluk suntikan, kanthi pusat diarep-arep menehi vaksin udakara 2,500 wong dina iki, uga udakara 3,500 wong sing entuk kukul ing dina Selasa.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Linda Hohnholz, editor eTN

Linda Hohnholz wis nulis lan nyunting artikel wiwit karir. Dheweke wis ngetrapake semangat bawaan iki menyang papan-papan kayata Hawaii Pacific University, Chaminade University, Hawaii Children's Discovery Center, lan saiki TravelNewsGroup.