Breaking News Internasional Caribbean Industri Hospitality Hotel & Resor Warta Breaking Jamaika Warta Mewah News wong Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan Maneka Warta

Sandals Resorts International ngelingake pangadeg Gordon "Butch" Stewart

Kanggo ngurmati Pendhiri Sandals Resorts International lan Ketua pungkasan, kabeh Resor Sandal lan Pantai Resor kanthi bangga bakal nampilake foto sing dibingkai khusus kanggo Hon. Gordon "Butch" Stewart minangka pengeling-eling warisane sing langgeng.

Sandals Resorts International (SRI) bakal ngelingi urip pungkasane pendiri lan ketua Gordon "Butch" Stewart ing serangkaian acara digital lan acara kanggo ngurmati ulang taune Pak Stewart tanggal 6 Juli.

Print Friendly, PDF & Email
  1. Sandals Resorts ngumumake rencana sing dirancang kanggo ngurmati pendiri nalika ulang taun 6 Juli.
  2. "Ocean Lookout" bakal diluncurake ing saben resort kanthi pemandangan sing nggumunake kanggo mengeti The Hon. Gordon "Butch" tresnane Stewart ing segara.
  3. Saben resor uga bakal nampa foto khusus para pendiri sing bisa dideleng tamu, anggota tim, lan pengunjung.

Ing properti, saben resor bakal diwenehi foto khusus para pendiri sing bakal ditampilake ing posisi penting kanggo ndeleng tamu, anggota tim, lan pengunjung. Kajaba iku, saben resort bakal ngenalake Pemandangan Laut, papan favorit sing diidentifikasi ing saben hotel sing khusus kanggo Pak Stewart amarga pemandangan laut sing apik banget. Saben Pemandangan Laut bakal diiringi plak kanthi tulisan ing ngisor iki: "'Gagasan kemewahan yaiku ing pinggir segara ... '-Gordon “Butch” Stewart, Pendhiri, Resor Sandal. Kaya kanggo pangadeg kita, muga-muga Karibia dadi sumber inspirasi, perdamaian, lan kabungahan murni sing ora ana enteke. ”

Sandals Resorts International bakal mbukak "Ocean Lookout" ing saben resor ing saindenging Karibia - area khusus kanthi pemandangan sing nggumunake - kanggo mengeti Hon. Gordon "Butch" tresnane Stewart ing segara. Gambar ing kene: pemandangan segara sing ora ana enteke ing Sandals Ochi Beach Resort sing dununge ing Ocho Rios, Jamaika, cedhak lokasi Gordon "Butch" Stewart tansaya gedhe.

"Iki minangka cara cilik kanggo ngurmati prekara-prekara sing penting kanggo bapakku," ujare ketua eksekutif SRI, Adam Stewart. “Citra bapakku, ditampilake kanthi mulya ing resort, iku penting. Iki nuduhake donya manawa ana merek kita, kita minangka kulawarga Jamaika generasi kaping enem kanthi oyot ditandur ing Karibia. Mula, nggawe papan kanthi pemandangan samodra pancen penting banget. Kabeh sing kita lakoni diwiwiti ing endi segara ketemu pasir. Ing njaba pimpinan pariwisata, bapakku gedhe ing pantai lan seneng prekara sing gampang ditindakake. Dheweke seneng dikelilingi segara, ngobrol karo kanca lan main domino. Kulawarga lan Karibia minangka kita, lan dheweke diwenehake. Nyatane, salah sawijining sentimen sing disenengi yaiku 'pengin para tamu rumangsa kaya kulawarga nalika bareng.' Dina iki, kita nggunakake wektu iki kanggo ngrayakake dheweke lan ngurmati dheweke pancen kangen, ”ujare Stewart.

Sing ngetutake saluran digital merek bakal duwe kesempatan kanggo ngrungokake pamikiran saka Gordon "Butch" Stewart kanthi tembunge dhewe lan sinau luwih lengkap babagan uripe kanthi ngunjungi "Kelingan Gordon "Butch" Stewart, sawijining kaca online sing ngrayakake crita, pengaruh lan pangeling-eling saka sesanti sejatine iki.

Sandal® Resorts

Sandals® Resorts nawakake wong loro sing tresna banget karo pengalaman plancongan sing paling romantis lan mewah ing Karibia.

Kanthi 15 setelan garis pantai sing apik ing Jamaika, Antigua, Saint Lucia, Bahama, Barbados, Grenada, lan 16th lokasi sing teka ing Curacao Spring 2022, Sandals Resorts nawakake rangkuman kualitas luwih akeh tinimbang perusahaan resor liyane ing planet iki.

Signature Love Nest Butler Suites® kanggo privasi lan layanan utama; butlers dilatih dening Guild of Professional English Butlers; Spa Red Lane; Mangan Global 5-Star Global Gourmet ™, nyedhiyakake minuman keras ing ndhuwur, anggur premium, lan restoran khusus gourmet; Pusat Aqua kanthi sertifikasi lan pelatihan PADI® ahli; Wi-Fi cepet saka pantai menyang kamar turu lan Sandal Pernikahan sing dikustomisasi kabeh eksklusif Sandal Resorts.

Sandal Resorts njamin tamu katentreman saka tekane mangkat karo Sandal Platinum Protokol Kebersihan, langkah-langkah kesehatan lan keamanan perusahaan sing dirancang kanggo menehi kapercayan marang para tamu nalika plancongan ing Karibia.

Sandals Resorts minangka bagean saka duweke kulawarga Sandal Resor Internasional (SRI), didegake karo almarhum Gordon "Butch" Stewart, sing kalebu Pantai Resor lan dadi perusahaan resor sing kalebu klebu Karibia. Kanggo informasi luwih lengkap babagan prabédan Sandal Resorts Luxury Included®, bukak www.sandals.com.

More: www.sandals.com.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Linda Hohnholz, editor eTN

Linda Hohnholz wis nulis lan nyunting artikel wiwit karir. Dheweke wis ngetrapake semangat bawaan iki menyang papan-papan kayata Hawaii Pacific University, Chaminade University, Hawaii Children's Discovery Center, lan saiki TravelNewsGroup.