24/7 eTV BreakingNewsShow : Klik ing tombol volume (kiwa ngisor layar video)
Warta Breaking Travel Kabar Olahraga Industri Hospitality Hotel & Resor News wong Mbangun maneh Thailand Breaking News Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan Maneka Warta

Thailand sing mantep ing banyu: Rosewood Bangkok, Hotel korban COVID

The Rosewood Hotel Bangkok

Nalika Rosewood dibukak, mbentuk maneh skyline Bangkok. Rosewood Bangkok minangka keajaiban arsitektur vertikal kanthi 30 lantai. Wangun kontemporer kasebut diilhami dening wai, sikap sambutan Thailand sing misuwur. Siluet modern minangka ekspresi kreatif sing semangat Thailand. Budaya Thailand sing sugih uga ditekanake karo elemen desain interior lan fitur banyu sing apik ing hotel mewah sing dadi penghargaan kanggo Bangkok, kutha sing dibangun ing ndhuwur banyu.

Print Friendly, PDF & Email
  1. Hotel Rosewood Bangkok, lantai 30 sing arsitektur khas ing Bangkok, Thailand kalebu salah sawijining bisnis keramahan sing berjuang banget sing kena CODID-19 pendemik.
  2. Watesan lelungan internasional meh beku arus lalu lintas turis.
  3. "Staf Rosewood dilaporake babagan pengumuman penutupan dina Selasa," ujare perwakilan hotel, nalika hotel ditutup Sabtu. 

Wakil kasebut ujar kanthi anonim, lan hotel kasebut ora gelem menehi komentar luwih lanjut.

Nalika dibukak Rosewood Bangkok negesake manawa bakal nggawe ikon desain anyar kanggo ibukutha Kerajaan lan panggung dunia. Saiki COVID-19 mateni.

Rosewood Bangkok minangka proyek upmarket sing digawe dening Rende Development Co., Ltd. duweke kulawarga Thaksin Shinawatra, mantan perdana menteri Thailand.

"Penutupan sementara Rosewood Bangkok dimaksudake kanggo nggawe papan maneh ing tengah kahanan sing durung mesthi," Paetongtarn "Ing" Shinawatra, Wakil Kepala Eksekutif Rende lan putrine Thaksin, nulis ing Facebook.


Keselamatan kabeh staf hotel lan tamu dianggep prioritas, jarene.
Akeh pengamat kuwatir manawa hotel kasebut bisa didol utawa dideleng maneh sawise ditutup. 

Marisa Sukosol Nunphakdi, presiden Asosiasi Hotel Thailand, njaluk supaya pamrentah ngidini restoran ing hotel mbukak maneh kanggo tundhuk marang perintah supaya gampang matesi restoran.

Pusat kebugaran, kolam renang, lan ruang rapat ing hotel uga diidini nganggo sawetara peraturan, ujare Marisa.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Andrew J. Wood - eTN Thailand

Ninggalake Komentar