24/7 eTV BreakingNewsShow : Klik ing tombol volume (kiwa ngisor layar video)
Awards Ngilangi Warta Eropa Warta Breaking Travel News wong Pariwisata News Wire Plancongan Warta Breaking Ukraina USA Breaking News Wtn

Yanina Gavrilova minangka Pahlawan Pariwisata Ukraina Pertama

ditulis dening Juergen T Steinmetz

Aula Pahlawan Pariwisata Internasional mbukak kanthi nominasi mung kanggo ngakoni wong-wong sing nuduhake kepemimpinan, inovasi, lan tumindak sing luar biasa. Pahlawan Pariwisata nindakake langkah ekstra. Yanina Gavrilova saiki dadi wong pisanan saka Ukraina sing diundang, lan ditampa dadi pahlawan pariwisata dening Jaringan Pariwisata Dunia.

Print Friendly, PDF & Email
  • Jaringan Pariwisata Dunia ngakoni Ibu Yanina Gavrilova dadi gabung karo klompok Pahlawan Pariwisata eksklusif.
  • Wiwit taun 2016 Ibu Gavrilova dadi Kepala Dewan Uni Sipil, Asosiasi Pandhuan Turis Ukraina
  • Yanina Gavrilova minangka panulis kursus pelatihan jarak jauh kanggo spesialis informasi, manajer, lan wakil Komunitas Teritorial Bersatu ing bidang pangembangan pariwisata lan tujuan wisata lokal "Wiwitan pariwisata sing sukses," pelatihan kursus pandhuan wisata - "Organisasi lan tumindak tur gastronomi ”.

"Asosiasi Pandhuan Turis Ukraina" minangka serikat pekerja utama ing Ukraina. Wiwit wiwitan pandemi COVID-19, "Asosiasi Pandhuan Turis Ukraina" nambah anggota.

Yanina Gavrilova: 
- Pelatih disiplin pariwisata lan metode pendhidhikan diwasa, pelatih DVV-International. 
- Anggota klompok ahli Badan Pengembangan Pariwisata Ukraina (DART). 
- Perwakilan ing Ukraina Federasi Pandhuan Pariwisata Eropa lan Asosiasi Pandhuan Turis.  

Sajrone limang taun kepungkur, Yanina Gavrilova wis nggawe manual cara: 
- babagan teknik organisasi pusat informasi Turis, 
- babagan persiyapan pandhuan turis babagan teknik interpretasi warisan alam, budaya, lan sejarah.  

Aktivitas ahli tambahan:
2014-2021 Yanina Gavrilova melu tugas ngatur panitia luwih saka 50 seminar lan konsultasi, lokakarya, konferensi, lan forum kanggo spesialis info, pemandu turis, lan manajer: 
- Proyek 2021 USAID ERA Ukraina, Konsultan Pusat Informasi Tur Laut Azov;
- nganakake pelatihan kanggo spesialis TIC ing Kyiv ing 2016-2018;
- melu dadi juru kunci ing Konferensi Pertama Perwakilan TIC ing 2016 ing Lviv; 
- 2019-2020 nganakake serangkaian konsultasi kanggo manajer TIC ing Dnipro, Chernihiv, Kherson;
- ing taun 2021 nganakake konsultasi kanggo para profesional pariwisata babagan pambentukan TIC ing Olevsk;
- 2012-2013 Ahli proyek UE "Diversifikasi lan dhukungan pariwisata ing Crimea";
- 2010-2012 Pakar kerja pusat informasi turis ing proyek Chemonics International Inc, USAID / LINK;
- 2012. Ngembangake lan nganakake magang kanggo spesialis TIC Ukraina ing Estonia lan Swedia.

Ing nominasi sing ditampa, umpan balik iki kalebu: Yanina minangka wong sing apik tenan sing nyedhiyakake kabeh kekuwatane lan kabeh tenagane kanggo pangembangan pariwisata. https://en.uaguides.com

Yanina saiki wis didaftar ing pahlawan.lancaran lan bakal duwe kesempatan dadi Pahlawan Pariwisata ing Taun kasebut. Ora ana sing dikenani biaya.

Aula Pahlawan Pariwisata Internasional mung mbukak kanthi nominasi kanggo ngenali sing wis nuduhake kepemimpinan, inovasi, lan tumindak sing luar biasa. Pahlawan Pariwisata nindakake langkah ekstra.

Draft otomatis
pahlawan.lancaran

Tahunan utawa Khusus  Penghargaan Pahlawan Pariwisata diwenehake menyang anggota sing dipilih ing Aula Pahlawan Pariwisata Internasional. Iki mbukak kanggo anggota lan dudu anggota saka Jaringan Pariwisata Dunia. Ora ana biaya.

The Penghargaan Pahlawan Pariwisata Tahunan diwenehake menyang anggota Balai Pahlawan Pariwisata Internasional sing dipilih. 

Paling ora butuh rong nominasi kanggo dipertimbangkan kanggo ngakoni iki. Siji bisa dadi nominasi awake dhewe. Sapa wae sing bisa nyalonake utawa bisa nominasi www.pawanes.pk

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.

Ninggalake Komentar