Warta Breaking Brasil Warta Breaking Travel Israel Breaking News News Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan Maneka Warta

Go Global Travel ngrampungake akuisisi tambahan panyedhiya akomodasi B2B ing Brasil

Go Global Travel menehi hasil persetujuan karo panyedhiya akomodasi B2B Brasil
GO Travel Global
ditulis dening editor

Konsolidator produk lelungan B2B global lan pembangkit listrik teknologi Go Global Travel Ltd. ("Go Global Travel") wis ngrampungake akuisisi akomodasi B2B Brasil, transfer lan panyedhiya layanan pariwisata liyane. Iki minangka akuisisi kaping pitu sing digawe dening Go Global sajrone 18 wulan kepungkur.

Go Global Travel njaga 17 kantor ing saindenging jagad sing nyedhiyakake layanan lokal 24/7 ing luwih saka 20 basa sing beda. Akuisisi anyar iki bakal luwih akeh nggedhekake Go Global ing Amerika Latin.

Ngomentari akuisisi, Ophir Ben-Ezra, CEO Go Global, ujar: "Akuisisi anyar iki minangka lanjutan saka strategi kita kanggo ningkatake layanan lan produk kanggo agen perjalanan lan nguatake Go Global ing luwih akeh geografi. Aktivitas M&A nglengkapi pertumbuhan organik sing kuat lan ndadekake kita dadi panyedhiya pilihan kanggo agen perjalanan. Aku uga seneng nampani kulawarga manajemen Global tim manajemen perusahaan akuisisi iki. ”

Go Global Travel minangka perusahaan portofolio dana sing disaranake karo Apax Partners.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

editor

Pimpinan editor yaiku Linda Hohnholz.