24/7 eTV BreakingNewsShow :
TANPA SUARA? Klik ing simbol swara abang ing sisih kiwa ngisor layar video
Warta Breaking Armenia Warta Breaking Travel Kuliner India Breaking News Warta Industri Rapat News Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan Maneka Warta

Pariwisata Armenia: Negara cilik iki nggawe kemajuan gedhe

Pariwisata Armenia: Negara cilik iki mlebu akeh
Naira Mkrtchyan ngomong babagan pariwisata Armenia
ditulis dening Anil Mathur - eTN India

Sejarah cilik budaya-kaya Armenia, sing dadi bagean saka USSR sing kuat, nggawe serangan sing kuat ing bidang pariwisata. Pariwisata Armenia saya tambah saben taun lan terus ngembangake yayasan iki.

Tujuan kasebut nduweni akeh atraksi lan kegiyatan kanggo turis, Naira Mkrtchyan saka universitas internasional Rusia Armenia marang koresponden kasebut ing New Delhi, nalika dheweke ngobrol ing konferensi perjalanan lan pariwisata internasional kaping 10 sing diselenggarakake dening Institut Chandiwala.

Kertas dheweke ditampa kanthi apik dening pakumpulan gedhe saka India lan luar negeri. Banjur, dheweke sesambungan karo panulis iki kanggo nyritakake babagan negara lan adegan pariwisata ing kana.

Lavash, roti tradisional lan ekspresi budaya ing Armenia, yaiku ing 2014, ditulis ing dhaptar UNESCO Warisan Budaya Kemanusiaan Kemanusiaan. Masakan ing negara kasebut pancen disenengi ing pirang-pirang penjuru dunia.

Naira ngumumake manawa kabijakan Open Sky wiwit tanggal 1 Oktober 2013, wis mbantu pariwisata, lan kapasitas udara saya tambah. Kebijakan visa sing gampang ditrapake lan langkah-langkah kanggo nambah dalan, hotel, lan monumen. Akeh guwa ing negara kasebut narik akeh pengunjung, ujare, lan ujar manawa kadang-kadang masarakat mbingungake Armenia karo Romania. Armenia minangka salah sawijining negara sing paling aman.

Ngomong babagan jinis pariwisata, ilmuwan-peneliti kasebut ujar manawa gastrotourisme, pariwisata medis, lan balon udara panas minangka sawetara atraksi utama. Plancongan bisnis uga saya rame, lan hiburan ing wayah wengi uga narik kawigaten. Konser lan band uga nggawe pengunjung seneng. Armenia ahli ing gabungan atraksi sejarah lan modern.

Armenia uga misuwur ing bidang agama. Akeh wong saka Armenia sing wis mapan ing luar negeri, kalebu ing India. Uga, amarga kuwat ing babagan pendhidhikan kedokteran, negara kasebut narik kawigaten para siswa, lan tegese bisnis pariwisata luwih akeh.

National Geographic nempatno Armenia ing dhaptar cekak tujuan paling apik sing disaranake, dene UNWTO ngirim Armenia ing papan nomer 12 ing antarane tujuan wisata sing berkembang.

Rusia, negara-negara CIS, lan Uni Eropa nyuda potongan utama wisatawan, dene AS 5 persen lan Iran ana 5.4 persen saka total kedatangan.

Tambah nomer ing 2019, liwat 2018, ana 14.7 persen, lan taun sadurunge mundhak 26.7 persen. Kabeh pratondho kuwat saka negara pariwisata saya akeh.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Anil Mathur - eTN India