Dewan Pariwisata Afrika Ngeculake Warta Mesir Warta Breaking Travel Cruising Warta Pamrentah News Keslametan Pariwisata transportasi News Wire Plancongan Singapur

Nile Cruise malih dadi pelayaran Coronavirus sing bisa mateni kanggo turis Jerman

Pilih basa sampeyan
Nile Cruise malih dadi pelayaran Coronavirus sing bisa mateni kanggo turis Jerman
asara
ditulis dening Juergen T Steinmetz

A Sara, pelayaran Nil ing Mesir saiki wis ngancam turis Jerman umur 60 taun, dadi korban jiwa pertama ing Mesir amarga Coronavirus. Iki diumumake dina Minggu dening pejabat Mesir.

A Sara budhal menyang plancongan 3 dina saka Aswan menyang Luxor. Kapal pesiar plancongan cedhak Candi Luxor. Kabeh penumpang mutusake ditliti kanggo COVID-19 lan 11 wiwitane diuji positif

Pengunjung Jerman kasebut digawa menyang rumah sakit nalika tekan Hurghada saka Luxor tanggal 6 Maret, lan diselehake ing perawatan intensif, nanging ora gelem dipindhah menyang rumah sakit sing wis ditemtokake, ujare kementerian kasebut.

Kru lan penumpang Mesir ing kapal pesiar Nil iki sing diduga 45 kasus coronavirus novel sing diduga mudhun Minggu ing kutha Luxor kidul.

Menteri kesehatan ujar manawa 45 wong bakal dikarantina sanajan 11 wong kasebut tes negatif ing tes tindak lanjut.

Dina Minggu pejabat Mesir plancong menyang Luxor kanggo ngetutake prosedur karantina ing bandara kutha kasebut minangka bagean saka tanggepan Mesir tumrap virus kasebut, ujare pernyataan pamrentah.

Kutha Luxor, dununge sawetara monumen Mesir sing paling apik, kalebu salah sawijining turis utama ing negara kasebut.

Kejabi kasus kapal pesiar, Mesir wis ndeteksi telung kasus virus, sing kaping pisanan diumumake tanggal 14 Februari.
Menteri kesehatan ujar minggu kepungkur yen pasien pertama, warga negara China, wis pulih lan dibebasake.
Rong kasus liyane, Kanada sing makarya ing perusahaan minyak lan wong Mesir sing bali saka Serbia liwat Prancis, isih ngalami perawatan, miturut kementerian kasebut.

 

 

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.