Warta Pamrentah Industri Hospitality Namibia Breaking News News Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan Singapur Maneka Warta

Namibia nutup situs warisan pariwisata lan menehi arahan

Namibia nutup situs warisan pariwisata lan menehi arahan
repnam
ditulis dening Juergen T Steinmetz

Menteri Pendidikan, Seni, lan Budaya Namibia sing ditandatangani dening menteri menteri Martin Andjapa nerbitake arahan penting kanggo Namibia.

Organisasi Kesehatan Dunia ngumumake COVID-19 minangka pandemi global. Dipuntedahaken ing

Konfirmasi rong kasus COVID-19 ing Namibia dening Menteri Kesehatan lan Layanan Sosial tanggal 14 Maret 2020, Ingkang Sinuhun, Presiden Republik Namibia, Dr. Hage Geingob, ngumumake langkah pencegahan sing cocog kanggo ditindakake supaya keamanan lan kesehatan kabeh wong Namibia. Salah sawijining langkah yaiku nglarang kabeh rapat gedhe 1 suwene 30 dina.

In cahya saka latar ndhuwur, Aku mrentah supaya kabeh situs warisan sing ana ing sangisore ambit saka Menteri Pendidikan, Seni lan Budaya kudu ditutup karo iefek mmediate nganti diwartakake maneh. Suwene manawa arahan iki dileksanakake, Menteri kanthi dhukungan saka

Menteri Kesehatan lan Layanan Sosial bakal terus ngawasi lan ngevaluasi kahanan kasebut lan komunikasi kanthi cocog.

Ing sawetoro wektu, kabeh wong dijaluk supaya ana tindakan pencegahan sing tepat, cocog karo arahan Organisasi Kesehatan Dunia lan Kementerian Kesehatan lan Layanan Sosial

 

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.