24/7 eTV BreakingNewsShow : Klik ing tombol volume (kiwa ngisor layar video)
News

Kargo Etihad: Nambahake Hanoi, Vietnam

ETCARG
ETCARG
ditulis dening editor

Etihad Cargo, divisi muatan saka maskapai penerbangan UEA, Etihad Airways, wis miwiti penerbangan luwih murah antara Abu Dhabi (AUH) lan Bandara Internasional Noi Bai (HAN) ing Hanoi.

Print Friendly, PDF & Email

Etihad Cargo, divisi muatan saka maskapai penerbangan UEA, Etihad Airways, wis miwiti penerbangan luwih murah antara Abu Dhabi (AUH) lan Bandara Internasional Noi Bai (HAN) ing Hanoi.

Dumunung ing sadawane delta Kali Abang, Hanoi minangka ibukutha Vietnam, kutha paling gedhe nomer loro ing negara kasebut, pusat perdagangan utama, lan uga salah sawijining kutha paling cepet ing saindenging jagad.

Layanan kargo khusus bakal dioperasikake saben dina Kemis lan Minggu nganggo pesawat kargo Airbus A330-200F, kanthi kapasitas 60 metrik ton.

Penerbangan sing mlaku menyang Hanoi bakal mandheg sedhela ing Mumbai, lan layanan bali langsung menyang Abu Dhabi.

Etihad Cargo ngarepake layanan anyar iki kanggo nggawa bahan baku, barang-barang konsumen lan barang sing bisa rusak menyang Hanoi, kanthi elektronik lan tekstil sing akeh banget sing dituju ing wilayah Teluk, Eropa lan Afrika sing dimuat kanggo pesawat bali.

Kevin Knight, Kepala Strategi lan Perencanaan Etihad Airways, ujar: "Vietnam minangka pasar penting kanggo Etihad Cargo lan layanan kapal kargo Hanoi sing kaping pindho saben minggu bakal dibangun ing operasi papan perlindungan saben dina sing ana ing Kota Ho Chi Minh ing sisih kidul.

"Layanan iki bakal ngidini kita entuk kapitalisasi permintaan impor lan ekspor sing kuat menyang lan saka Vietnam lan Asia Tenggara, nalika nyedhiyakake basis pelanggan sing akeh pilihan kanggo ngangkut barang ing saindenging jagad.

"Kajaba iku, nalika kita ngarep-arep bisa ndeleng aliran perdagangan sing kuat liwat pusat kargo Abu Dhabi menyang tujuan ing Timur Tengah lan Eropa, pungkasane layanan iki bakal nguatake hubungan perdagangan antarane UEA lan Vietnam."

Etihad Cargo nawakake layanan menyang 108 tujuan internasional, ngoperasikake sepuluh armada, kalebu papat Airbus A330-200F, telung Boeing B777F, lan telung Boeing 747F.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

editor

Pimpinan editor yaiku Linda Hohnholz.