Klik kene kanggo nuduhake spanduk YOUR ing kaca iki lan mung mbayar kanggo sukses

Warta Breaking Travel negara | wilayah Guam Health

Mitra GVB lan DPHSS kanggo tes COVID gratis kanggo pengunjung

gambar duweni Biro Pengunjung Guam
ditulis dening Juergen T Steinmetz

Biro Pengunjung Guam (GVB) ngumumake kerja sama karo Departemen Kesehatan lan Layanan Sosial (DPHSS) kanggo ngluncurake program tes COVID gratis kanggo pengunjung sing bali menyang negarane. Program kasebut minangka respon langsung marang nganyari protokol entri Korea Selatan.

"Kita seneng bisa kerja bareng karo GVB kanggo nyedhiyakake layanan tes gratis iki Pengunjung Guam. Wiwit awal pandemi iki, kita wis ngerti pentinge nyegah panyebaran COVID-19, ”ujare Direktur DPHSS Art San Agustin. "Nalika kita sinau urip karo penyakit iki lan kegiatan ing pasar pengunjung sing diterusake, kita ngerti yen syarat tes mlebu maneh menyang negara kasebut bakal mbantu ngontrol panyebaran lan nambah kapercayan kanggo kabeh wong sing lelungan."

Dheweke disetel kanggo miwiti Senin, 13 Juni 2022. Situs kasebut kalebu lokasi ing ngisor iki:

  1. Klub Kepulauan Pasifik
  2. Hotel Nikko Guam
  3. Hyatt Regency Guam
  4. Pusat Perbelanjaan Plaza     

Nganyari program tes PCR gratis sing wis ana

Kajaba iku, GVB wis nggarap sawetara klinik lokal kanggo program uji PCR gratis wiwit November 2021. Program uji coba iki wis nyedhiyakake tes PCR gratis kanggo luwih saka 15,000 pengunjung saka Korea Selatan, Jepang, Filipina, Mikronesia, lan daratan AS. GVB wis nandur modal luwih saka $3 yuta kanggo nutupi biaya jinis tes kasebut. Nanging, pendanaan khusus wis digunakake kanthi cepet amarga tambah akeh permintaan saka pengunjung sing teka ing Guam.

"Amarga sukses sing ora dikarepke program iki lan watesan anggaran, program tes PCR bakal terus nganti dhuwit entek, sing bisa luwih cepet tinimbang September. Kita bakal terus adaptasi kanggo nyukupi panjaluk lelungan anyar lan bakal golek cara liya kanggo mbantu pemulihan pariwisata pulau kasebut, "ujare Presiden lan CEO GVB Carl TC Gutierrez. "Kita uga matur nuwun marang Direktur DPHSS San Agustin lan tim kesehatan masarakat kanggo ndhukung program tes COVID sing anyar."

Kanggo informasi luwih lengkap babagan program uji coba COVID-19 gratis, bukak visitguam.com/covidtest

Berita sing gegandhengan

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.

Ninggalake Komentar

Share to...