Sindikasi

Pasar Mikrobiologi Industri ing 4.95% CAGR antarane 2021 lan 2031 lan tekan regane $ 21.56 Milyar ing taun 2031

Aplikasi mikrobiologi industri sing berkembang ing industri farmasi lan panganan & minuman ing China, AS, Jerman lan India bakal nambah panjaluk mikrobiologi industri ing saindenging jagad.

Adopsi tes sterilitas lan bio-beban ing industri farmasi bakal ningkatake adol produk mikrobiologi industri.

Nambah kegiatan riset lan pangembangan bebarengan karo pangembangan obat sing saya tambah ing industri biofarmasi ing AS, Prancis, lan India bakal nambah wutah pasar ing dekade sing bakal teka.

Nambah aplikasi ing eksipien farmasi wis nyengkuyung panggunaan tes sterilitas lan beban bio kanggo tes kualitas obat lan mikroorganisme. Nanging, kekurangan tenaga kerja trampil lan biaya produksi sing dhuwur bisa uga ngalangi pertumbuhan mikrobiologi industri.

Amarga wabah COVID-19 sing durung tau ana sadurunge, penjualan mikrobiologi industri mudhun 1.95%, nuduhake CAGR ing 4.95% sajrone periode ramalan.

Nanging, kanthi nambah inisiatif kanggo nyuda polusi lan nambah efisiensi perawatan banyu limbah, regane pasar mikrobiologi industri bakal tekan. US $ 21,566.24 Mn ing 2031.

Kanggo tetep ndhisiki pesaing sampeyan, njaluk conto - https://www.futuremarketinsights.com/reports/sample/rep-gb-1743

Takeaways Key saka Studi Pasar Mikrobiologi Industri FMI

  • Industri farmasi diantisipasi dadi pangguna akhir utama pasar mikrobiologi industri
  • Tes sterilitas minangka jinis tes sing paling disenengi ing antarane pemain utama sing didhukung dening aplikasi sing saya tambah ing industri farmasi.
  • Nambah aplikasi mikrobiologi industri ing panganan & omben-omben bakal bisa ningkatake penjualan, utamane ing AS lan India.
  • Ing babagan produk, bahan bakar reaksi samesthine bakal mimpin segmen sajrone ramalan
  • India samesthine bakal muncul minangka pasar sing nguntungake amarga ekspansi industri kesehatan lan aplikasi sing akeh ing industri farmasi
  • Jerman wis diantisipasi dadi negara paling lucrative, accounting kanggo liwat 31% pangsa pasar global
  • China diantisipasi bakal mimpin pasar Asia Wétan sajrone ramalan, ndhaptar wutah lintang sajrone periode penilaian
  • AS dikira dadi pasar paling gedhe kanggo pasar mikrobiologi industri amarga panjaluk konsumen sing saya tambah lan mundhak nggunakake tes sterilitas ing industri farmasi.

 "Pemain utama nambah kegiatan riset & pangembangan kanggo nggampangake panemuan obat lan tes panganan ing industri farmasi & panganan. Iki, bisa uga bakal nggedhekake kesempatan wutah kanggo para pemain pasar ing taun-taun sing bakal teka, "ujare analis FMI. 

Landskap sing kompetitif

Wawasan Pasar Masa Depan, ing laporan sing dianyari, wis nggawe profil pemain penting sing beroperasi ing pasar mikrobiologi industri sing kalebu

  • Thermo Fisher Scientific Inc.
  • Laboratorium Bio-Rad Inc.
  • Becton
  • Dickinson lan Perusahaan
  • Perusahaan Asiagel
  • Eppendorf AG
  • bioMérieux SA
  • Novamed.
  • QIAGEN
  • Sartorius AG
  • 3M
  • Merck KGaA lan Danaher Corporation antara liya.

Produsen sistem mikrobiologi industri aktif fokus ing ngembangake portofolio produk kanggo nambah penghasilan.

Minangka FMI, pasar didominasi pemain paling dhuwur kayata Thermo Fisher Scientific Inc. lan BioMerieuxx Inc. nggawe pasar gabungan.

Penggabungan lan kolaborasi sing ditargetake karo perusahaan kesehatan lan farmasi paling dhuwur diantisipasi dadi strategi utama kanggo njaga posisi paling dhuwur ing industri kasebut.

Produk anyar diluncurake kanthi ekspansi produk sing wis ana minangka salah sawijining strategi pasar umum kanggo para pemain utama. Contone:

Ing Maret 2020, pemain terkemuka, Danaher Corporation ngumumake akuisisi bisnis biopharma saka Divisi Life Sciences of General Electronics. Kanthi akuisisi iki, perusahaan kasebut diganti jeneng dadi Cytiva lan bakal dadi perusahaan mandiri ing Danaher Corporation.

Wawasan liyane babagan Pasar Mikrobiologi Industri Global

Future Market Insights, ing laporan paling anyar, nawakake jangkoan incisive ing pasar mikrobiologi industri global, nyedhiyakake data historis kanggo periode 2016-2020 lan statistik ramalan kanggo periode 2021-2031. Kanggo ngerti potensial pasar global, wutah, lan ruang lingkup, pasar diklasifikasikake adhedhasar jinis produk (peralatan lan sistem, bahan konsumsi reaksi, lan liya-liyane), jinis tes (uji sterilitas, uji watesan mikroba, lan bio- tes beban), lan pangguna pungkasan (farmasi & bioteknologi, panganan & omben-omben, pertanian & lingkungan, lan produk perawatan pribadi) ing pitung wilayah utama (Amerika Utara, Amerika Latin, Eropa Timur, Asia Pasifik ora kalebu Jepang, Eropa Kulon, Jepang lan Tengah). Timur & Afrika)

Link sumber

Print Friendly, PDF & Email

Berita sing gegandhengan

About penulis

editor

Pemimpin editor kanggo eTurboNew yaiku Linda Hohnholz. Dheweke adhedhasar ing HQ eTN ing Honolulu, Hawaii.

Ninggalake Komentar