Kabar Kawat

Terapi Digital Anyar kanggo Mbantu Wong Kanker Ngatur Kesehatane

ditulis dening editor

Curebase, perusahaan sing duwe komitmen kanggo demokratisasi akses menyang studi klinis, lan Blue Note Therapeutics, perusahaan terapi digital resep (PDT) sing darmabakti kanggo nyuda beban kanker lan ningkatake asil, wis ngumumake kolaborasi ing uji klinis virtual sing bakal nyinaoni efektifitas. saka rong terapi digital. Kaloro terapi digital kasebut diantisipasi duwe pengaruh ing kesehatan mental lan fisik nalika digunakake bebarengan karo regimen perawatan onkologi multidisiplin.         

Tujuan saka uji coba bareng karo Curebase yaiku kanggo ngoptimalake upaya rekrutmen karo pasien sing ngalami kasangsaran sing ana gandhengane karo kanker lan sing bisa entuk manfaat saka uji coba virtual kanthi lengkap, kalebu subjek ing omah sing ora bisa utawa ora pengin lelungan menyang uji coba. situs. Iki bakal ngidini Blue Note ngakses populasi pasien sing kurang diwakili ing studi klinis adhedhasar situs tradisional. Wong sing nandhang kanker lan minat ing uji coba virtual iki bisa sinau luwih lengkap ing kene.

Platform uji klinis desentralisasi (DCT) Curebase bakal digunakake kanggo rekrut peserta, layar, idin, lan banjur nuntun dheweke liwat laporan lan kegiatan sing dibutuhake kanggo sinau. Curebase bakal nggunakake operasi situs virtual sing ekstensif lan manajemen sinau kanggo nglakokake sinau. Blue Note merekrut 353 pasien kanggo uji coba jarak jauh, sing bakal diwiwiti ing awal Maret. Data saka uji coba iki samesthine bakal ndhukung kiriman peraturan Blue Note Therapeutics ing mangsa ngarep menyang US Food and Drug Administration. 

"Pasien sing nandhang kanker kerep ngalami stres, kuatir, lan depresi. Kanggo akeh, gejala kasebut saya tambah akeh sajrone pandemi COVID-19 kanthi watesan kesehatan lan gangguan ing perawatan kanker, "ujare Geoffrey Eich, CEO, Blue Note Therapeutics. "Kolaborasi kita karo Curebase nyenengake amarga nggabungake kemampuan unik kita kanggo nggedhekake jangkauan rekrutmen kanggo uji klinis virtual sing anyar iki. Nggunakake teknologi digital paling anyar, saiki kita bisa menehi pasien cara sing trep kanggo melu lan apa sing dikarepake bakal ningkatake kesehatan fisik lan mental.

Model DCT Curebase njamin studi sing luwih maneka warna amarga populasi unik - sing biasane kurang diwakili ing uji klinis - bisa dilebokake. Situs riset virtual perusahaan uga menehi dokter pilihan anyar lan unik kanggo menehi pasien, preduli saka lokasi.

"Wong sing wis didiagnosis kanker ora mung ngatasi penyakit iki ing tingkat fisik, nanging uga kerep berjuang karo depresi lan pola pikir negatif," ujare Tom Lemberg, CEO lan pangadeg Curebase. "Muga-muga uji coba iki bakal nduduhake manawa wong sing nandhang kanker bisa kanthi efektif njaluk lega saka kahanan emosi sing kepenak lan kepenak ing omahe dhewe."

Print Friendly, PDF & Email

Berita sing gegandhengan

About penulis

editor

Pemimpin editor kanggo eTurboNew yaiku Linda Hohnholz. Dheweke adhedhasar ing HQ eTN ing Honolulu, Hawaii.

Ninggalake Komentar