Warta cepet USA

Taos Air Nonstop Roundtrip Flights saka California lan Texas

"Rute paling gampang kanggo Rockies" ndadekke lelungan menyang panggonan gunung misuwur; ngidini Northern New Mexicans kanggo "Book it to the Beach"

Ing tanggal 30 Juni, Taos Air bakal miwiti maneh layanan musiman populer sing nawakake penerbangan charter umum langsung menyang lan saka Austin–Bergstrom International, Dallas Love Field, Bandara Hawthorne Municipal ing Los Angeles, lan Bandara McClellan-Palomar ing Carlsbad. Layanan diterusake pas wektune kanggo lelungan ing Texas lan California sing seneng petualangan Rocky Mountain ing Taos, lan Taoseños kanggo uwal kanggo preian musim panas dhewe. Taos Air bakal terus nawakake pengalaman penerbangan charter kanthi rega tiket maskapai komersial.

Taos Air minangka "Rute Paling Gampang menyang Rockies" kanggo pengunjung saka Texas lan California. Rega terjangkau lan kompetitif, nanging pengalaman lelungan luwih trep tinimbang penerbangan komersial tradisional amarga check-in sing disederhanakake lan kemacetan bandara sing disedhiyakake karo layanan charter butik. Taos Air uga ngimbangi 100% saka dampak karbon lan wiwit taun 2018, dadi maskapai netral karbon pertama ing donya.

"Kita seneng miwiti maneh layanan musim panas, supaya pengunjung bisa teka ing Taos kanggo nemu tradhisi spiritual sing sugih, seni rupa, masakan khas, lan kaendahan alam lanskap sing mentah," ujare Joe Zvada, Direktur Penerbangan kanggo Taos Air. "Nanging Taos Air ora mung babagan ngakses Enchanted Circle, nanging uga nyedhiyakake pengalaman lelungan sing gampang lan trep kanggo wong-wong Meksiko Anyar Lor menyang tujuan sing dikarepake ing California utawa Texas."

Salah sawijining koloni seni sing paling penting ing Amerika, Taos uga dadi Situs Warisan Donya (Taos Pueblo), salah sawijining gréja sing paling dipotret lan apik (St. Francisco de Asis), lan lanskap sing nggumunake sing nyakup Pagunungan Rocky lan Rio Grande Gorge. . Ing mangsa panas, pengunjung bisa ngarep-arep mabur mancing, seni pertunjukan, konser, arung jeram, acara seni lan budaya lan liya-liyane. Kanggo pengunjung sing pengin papan sing luwih dhuwur, ing Lembah Ski Taos ana hiking, taman sepedaan gunung, jalur pendakian Via Ferrata kanthi kabel lan tunggangan lift sing apik. Penumpang Taos Air bisa nampa layanan antar-jemput gratis saka Bandara Regional Taos menyang kutha Taos lan hotel sing menang penghargaan ing Lembah Ski Taos, The Blake ing Lembah Ski Taos.

"Musim dingin iki, Taos Air entuk manfaat ing area Enchanted Circle ing Northern New Mexico kanthi dampak ekonomi luwih saka $ 12 yuta," ujare Karina Armijo, Direktur Pariwisata Kota Taos. "Layanan musim panas Taos Air bakal terus nyurung keragaman ekonomi ing New Mexico; uga menehi lokal New Mexican cara trep kanggo 'Book menyang Pantai' mangsa panas iki.

Layanan musim panas bakal diwiwiti tanggal 30 Juni lan nganti 26 September. Penerbangan kalebu siji penerbangan menyang lan saka saben tujuan ing dina-dina sabanjure:

  • Austin: Flights ana lan Minggu
  • Dallas: Flights ana lan ana
  • Los Angeles: Flights ana lan ana
  • Carlsbad / San Diego: Flights ana lan ana

Berita sing gegandhengan

About penulis

Dmytro Makarov

Ninggalake Komentar

Share to...