Pakta kanggo Dekarbonisasi Transportasi Udara ing COP 28

Marco Troncone CEO Aeroporti di Roma - Giuseppe Ricci Eni's Energy Evolution Chief Operating Officer - gambar duweni ADR.IT
Marco Troncone CEO Aeroporti di Roma - Giuseppe Ricci Eni's Energy Evolution Chief Operating Officer - gambar duweni ADR.IT

Acara sisih diatur dening Aeroporti di Roma lan Eni bebarengan karo Konferensi Perubahan Iklim Perserikatan Bangsa-Bangsa (COP28) ing Dubai.

Paviliun Italia dadi tuan rumah acara sing diarani "Pakta kanggo Dekarbonisasi Transportasi Udara: Ekosistem Italia kanggo Roadmap menyang Net-Zero.

Kamentrian Lingkungan lan Keamanan Energi milih acara sisih fokus ing Pakta kanggo Dekarbonisasi Transportasi Udara. Acara iki, didhukung dening Aeroporti di Roma, MIT, MASE, lan ENAC, nggabungake pemain industri, institusi, lan asosiasi kanggo ningkatake tujuan kelestarian ing sektor kasebut.

"Acara kasebut minangka rapat tahunan negara-negara sing wis nandhatangani Konvensi Kerangka Kerja PBB babagan Perubahan Iklim, acara global sing nampani kabeh delegasi, ahli, ilmuwan, lan perwakilan saka organisasi bisnis lan non-pemerintah negara sing melu.

Pakta kanggo Dekarbonisasi Transportasi Udara, sing dumadi saka wakil saka macem-macem institusi, perusahaan, lan asosiasi sing wigati nasional lan internasional, nemokake dhewe ing kahanan sing signifikan sacara global. Iki menehi kesempatan unik kanggo Pakta kanggo nampilake solusi sing diusulake kanggo nggayuh netralitas iklim ing industri transportasi udara. Solusi kasebut utamane fokus ing promosi investasi ing langkah-langkah pengurangan emisi, kayata panggunaan bahan bakar sing lestari, njelajah teknologi propulsi pesawat anyar, lan intermodalitas maju. Salajengipun, diskusi sing terus-terusan antarane sektor swasta lan institusi wis nandheske pentinge nggawe kerangka peraturan sing stabil kanthi perspektif jangka panjang kanggo njamin daya saing sektor kasebut, sing nduweni peran penting ing pembangunan ekonomi negara.

Costantino Fiorillo, Direktur Jenderal Kementerian Infrastruktur lan Pengangkutan, Vannia Gava, Wakil Menteri Lingkungan lan Keamanan Energi, Francesco Corvaro, Utusan Khusus kanggo Perubahan Iklim ing COP28, Pierluigi di Palma, Ketua ENAC, Andrea Benassi, Manajer Umum saka ITA Airways, Olivier Jankovec, Manajer Umum ACI Eropa, Angela Natale, Presiden Boeing Italia, Alessandra Priante, Direktur Eropa ing Organisasi Pariwisata Dunia PBB, Alessio Quaranta, Manajer Umum ENAC, Giuseppe Ricci, Kepala Evolusi Energi Eni Operating Officer, Marco Troncone, CEO Aeroporti di Roma rawuh ing acara sisih. Acara kasebut dimoderatori dening Veronica Pamio, Wakil Presiden Hubungan Eksternal & Keberlanjutan ing Aeroporti di Roma.


WTNGABUNG | eTurboNews | eTN

(eTN): Pakta kanggo Dekarbonisasi Transportasi Udara ing COP 28 | lisensi re-post isi kirim


 

About penulis

Mario Masciullo - eTN Italia

Mario minangka veteran ing industri lelungan.
Pengalamane ngluwihi donya wiwit taun 1960 nalika umure 21 taun wiwit njelajah Jepang, Hong Kong, lan Thailand.
Mario wis ndeleng Pariwisata Donya berkembang nganti saiki lan nyekseni
karusakan saka root / testimoni jaman biyen pirang-pirang negara sing seneng modernitas / kemajuan.
Sajrone 20 taun kepungkur, pengalaman lelungan Mario wis konsentrasi ing Asia Tenggara lan pungkasane kalebu Benua India.

Bagéan saka pengalaman kerja Mario kalebu macem-macem kegiyatan ing Penerbangan Sipil
lapangan rampung sawise ngatur wiwitan kanggo Malaysia Singapore Airlines ing Italia dadi Institutor lan terus suwene 16 taun ing peran Sales / Marketing Manager Italia kanggo Singapore Airlines sawise pamisahan kaloro pamrentah kasebut ing Oktober 1972.

Lisensi Jurnalis resmi Mario yaiku "Order Nasional Jurnalis Roma, Italia ing taun 1977.

langganan
Menehi saran saka
tamu
0 komentar
Umpan Balik Inline
Ndeleng kabeh komentar
0
Bakal seneng pikirane, mangga komentar.x
()
x
Nuduhake ...