Sindikasi

Pasar Diagnostik Unggas Ngembangake CAGR 10.5% wiwit taun 2022 nganti 2028

Wawasan Pasar Masa Depan ing laporan anyar kasebut wis nggambarake prospek pertumbuhan positif kanggo pasar diagnostik unggas kanggo periode pambiji antarane 2022 lan 2028. Konsumsi pitik sing dhuwur ing skala global lan standar keamanan pangan sing saya ketat ing negara maju bakal dianakake wutah bantuan.

Wabah penyakit infèksius sing nyebar kayata flu unggas minangka faktor kunci sing nyebabake panjaluk infrastruktur diagnostik ing industri unggas. Kajaba iku, kampanye kesadaran dening badan umum lan swasta babagan penyakit unggas ing antarane para petani unggas duwe pengaruh positif ing industri kasebut.

Salajengipun, keprihatinan babagan keamanan pangan lan investasi dening pamrentah lan badan internasional menyang sektor pertanian intensif bakal nyebabake budidaya unggas. Iki uga bakal ndhukung panjaluk diagnostik unggas ing jangka panjang.

Unduh GRATIS Contoh Copy Laporan: https://www.futuremarketinsights.com/reports/sample/rep-gb-12773

Wawasan babagan Dampak Coronavirus

Amarga wabah covid-19 terus ngrusak ekonomi global, pasar diagnostik unggas uga bakal kena pengaruh sajrone krisis kasebut. Nalika pitik lan manuk unggas liyane ora ana risiko virus, pandhemen kasebut bisa ngrusak konsumsi, logistik, lan adol manuk. Iki bisa uga disebabake dening peraturan sing ketat babagan bisnis layanan panganan.

Faktor kasebut samesthine bakal nyuda stok pitik ing industri unggas kanggo jangka pendek, sing bakal nyuda panjaluk alat diagnostik lan infrastruktur ing industri kasebut. Pasar kemungkinan bakal pulih kanthi kuat ing taun 2021, amarga permintaan produk unggas mundhak. Undhang-undhang keamanan pangan sing ketat lan kuwatir babagan galur koronavirus liyane bakal mbantu pangembangan pasar.

Key Takeaways

  • Tes ELISA samesthine bakal terus nyekel pangsa pasar utama nganti 2030, amarga akurasi lan efisiensi biaya sing unggul.
  • Diagnostik kanggo flu unggas wis dikira nuduhake pangsa pasar sing luwih dhuwur amarga kedadeyan sing nyebar ing negara berkembang.
  • Penyakit-penyakit sing luwih anyar kayata sindrom kematian samesthine bakal ngasilake kesempatan sing nguntungake babagan pangembangan produk lan kapentingan saka sektor Veterinary.
  • Layanan virologi samesthine bakal dadi kontributor utama ing pasar amarga ana risiko infeksi virus kanggo konsumen manungsa.
  • Asia Kidul & Pasifik, bakal nggambarake wutah kanthi cepet, kanthi standar kebersihan sing ora apik ing negara berkembang. Amerika Utara bakal terus nyekel pangsa pasar sing luwih gedhe, amarga infrastruktur sing unggul.

Nyuwun TOC Lengkap Laporan iki kanthi angka: https://www.futuremarketinsights.com/toc/rep-gb-12773

Daya Saing Pasar

Pimpinan pasar ing industri diagnostik unggas kalebu nanging ora winates ing Agrobiotek Internacional, Bioneer Corporation, Affinitech Ltd., Zoetis Inc., Biochek, Thermo Fisher Scientific, Bioingentech Biotechnologies Inc., Qiagen NV, Bionote Inc., Megacor Diagnostik GmbH, lan Idexx Laboratories Inc. Sajarah rega saham

Peserta pasar saya fokus ing riset produk kanthi tujuan ngembangake lan ngluncurake alat tes sing luwih apik kanggo asil sing luwih cepet lan akurat. Kajaba iku, kolaborasi lan akuisisi industri strategis digunakake kanggo mbangun pondasi ing lanskap sing cukup kompetitif.

Ing April 2022, BioChek ngumumake akuisisi BIOTECON, nggabungake kehadiran perusahaan minangka pimpinan pasar ing solusi diagnostik berbasis PCR Veteriner kalebu penyakit industri unggas.

Salajengipun, Boehringer Ingelheim lan Fraunhofer IME wis gabung karo pangembangan produk kesehatan kewan diagnostik lan medis kanggo penyakit parasit.

Kajaba iku, ing wulan Agustus 2022, Laboratorium IDEXX ngluncurake ProCyte One Hematology Analyzer kanggo diagnosa titik perawatan ing industri Veterinary, kalebu aplikasi ing sektor unggas.

Hubungi Penjualan kanggo Bantuan Liyane kanggo tuku iki [email dilindhungi] https://www.futuremarketinsights.com/checkout/12773

Segmen Kunci Survei Industri Diagnostik Unggas

Pasar Diagnostik Unggas kanthi Tes:

Pasar Diagnostik Unggas miturut Penyakit:

  • Salmonellosis unggas
  • Influenza Avian
  • Penyakit Newcastle
  • Mycoplasmosis unggas
  • Pasteurellosis unggas
  • Bronkitis Infèksius
  • Penyakit Bursal Infèksius
  • Encephalomyelitis unggas
  • Avian Reovirus
  • Anemia Ayam

Pasar Diagnostik Unggas miturut Layanan:

  • Bakteriologi
  • Virologi
  • Parasitologi

Pasar Diagnostik Unggas miturut Wilayah:

  • Pasar Diagnostik Unggas Amerika Utara
  • Pasar Diagnostik Unggas Eropa
  • Pasar Diagnostik Unggas APAC
  • Pasar Diagnostik Unggas ROW

Babagan Insight Market Market (FMI)
Wawasan Pasar Masa Depan (organisasi riset pasar sing disertifikasi ESOMAR lan anggota Kamar Dagang Greater New York) menehi wawasan sing jero babagan faktor pamrentahan sing nambah permintaan ing pasar. Iki nyritakake kesempatan sing bakal nyengkuyung tuwuhing pasar ing macem-macem segmen adhedhasar Sumber, Aplikasi, Saluran Penjualan lan Panggunaan Akhir sajrone 10 taun sabanjure.

Hubungi kita:

Wawasan Pasar Mbesuk
Unit No: 1602-006, Jumeirah Bay 2, Plot No: JLT-PH2-X2A

Jumeirah Lakes Towers, Dubai

Uni Emirat Arab

LinkedInTwitterblog

 



Link sumber

Print Friendly, PDF & Email

Berita sing gegandhengan

About penulis

editor

Pemimpin editor kanggo eTurboNew yaiku Linda Hohnholz. Dheweke adhedhasar ing HQ eTN ing Honolulu, Hawaii.

Ninggalake Komentar