Bahamas Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Caribbean Tujuan Industri Hospitality Hotel & Resor Luxury Rapat (MICE) News Resorts Pariwisata News Wire Plancongan

Sandals Royal Bahamian dadi tuan rumah ASTA Caribbean Showcase pisanan

gambar duweni saka Sandals Resorts International

The American Society of Travel Advisors (ASTA) dianakake ing Sandals Royal Bahamian sing direncanakake maneh tanggal 11-14 September 2022.

Luwih saka satus sèket penasihat perjalanan teka bebarengan ing Nassau minggu iki kanggo American Society of Travel Advisors' pisanan ASTA Caribbean Showcase 2022 ing Sandal Royal Bahamian.

Nawakake tampilan immersive, pendidikan ing Nassau - juara saka Recovery pariwisata - highlights acara kalebu latihan Master saka pimpinan Sandals lan ahli industri; interaksi pasuryan-kanggo-pasuryan karo supplier Sandals, operator lan DMC; lan pengalaman tangan pisanan nuduhake paling apik lan apa anyar ing lan watara panggonan Bahama kanggo luwih mbangun portofolio saka kurban kanggo vacation Karibia klien sabanjuré. Acara kasebut kalebu diskusi babagan tren lan nganyari saka pejabat, pimpinan industri, lan ahli.

Para rawuh kalebu Wakil Perdana Menteri Bahamas lan Menteri Pariwisata, Investasi lan Penerbangan, Chester Cooper; tuan rumah, Sandal Resorts International (SRI) Ketua Eksekutif, Adam Stewart; Presiden ASTA, Zane Kerby; Sandals Resorts International CEO, Gebhard Rainer; Wakil Presiden Eksekutif Sales lan Hubungan Industri ing Unique Vacations, Inc., Gary Sadler; Nicola Madden-Greig, Presiden Asosiasi Hotel lan Pariwisata Karibia; lan partners maskapai sing dihormati, kalebu Marvin Alvarez Ochoa, American Airlines Caribbean Sales Manager.

Presentasi lan seminar sing dianakake ing saindhenging minggu nyakup pentinge pariwisata ing Karibia lan tujuan sing ditindakake kanggo nyukupi panjaluk para wisatawan saiki; kok Travel Advisors kudu "spesialisasi" minangka liyane lan liyane vacation seekers sing nguripake kanggo wong-wong mau kanggo panuntun dhumateng; wutah massive ing dikarepake kanggo wedding panggonan ing Karibia; carane nguber pasar nyilem; lan liyane.

Ngomong karo pamirsa penasihat perjalanan saka Amerika Utara, Amerika Latin, lan Karibia, Ketua Eksekutif Sandals Adam Stewart ngandika ing dina mbukak, menehi tandha babagan investasi tambahan lan pengumuman sing teka saka Sandals sadurunge pungkasan taun, uga antusiasme marang apa sing bakal teka ing pipa kanggo masa depan pariwisata Bahama.

WTM London 2022 bakal ditindakake wiwit 7-9 November 2022. Register saiki!

"We are united ing efforts kanggo mindhah jarum, mikir metu saka kothak, lan looking ing saben unsur bisnis lan reimagining produk," ngandika Stewart.

"Aku bisa ngomong iki: kita ora kasengsem mbangun apa wae sing khas."

"Kita tangi saben dina percaya karo kekuwatan distribusi, wong sing nguwasani hotel, lan latihan. Kita percaya karo merek kita, lan utamane percaya karo penasihat perjalanan.

Dirancang kanggo nyukupi kabutuhan komunitas agensi travel, acara ASTA kalebu acara bab lokal uga rapat nasional lan internasional, nggawe kesempatan kanggo anggota kanggo nyambung sosial karo kanca-kanca lan mitra bisnis. Sadurungé taun iki, Sandals Resorts minangka sponsor eksklusif acara resmi ASTA kanggo ngrameke Global Travel Advisor Day lan peran penasihat perjalanan sing apik banget ing industri bali menyang lelungan.

"Penasihat lelungan minangka bagean integral saka industri pariwisata, lan kita ngormati lan njaga tanggung jawab lan hak istimewa sing tulus yaiku kanggo nguatake komunitas sing apik iki kanthi sumber daya kanggo terus nggawe masa depan sing cerah nalika adol Karibia sing apik banget marang para klien," ngandika Gary Sadler saka Unique Vacations, Inc.

Sandal Royal Bahamian

Sandals Royal Bahamian minangka resort modern sing canggih kanthi pulo pribadi sing eksklusif. Semangat gampang-arep imbues saben sudhut Sandals Royal Bahamian re-dibayangke, Resor kabeh-klebu paling elegan karo ngulandara endah pulo offshore. Resor pantai iki nawakake rong kolam renang ukuran langit, area lounge Coconut Grove sing anyar, panedhaan Global Gourmet™ 5-Star kanthi 12 pilihan panedhaan, kalebu 2 truk panganan anyar, lan Red Lane® Spa sing menang penghargaan. Rasakake perawatan kraton ing resort mung kanggo wong diwasa sing glamor iki sing nampilake Crystal Lagoon Swim-up Suites sing anyar kanthi layanan butler, loro pantai pasir putih sing asli, lan transfer bandara VIP eksklusif ing Rolls-Royce utawa Mercedes-Benz kanggo tamu butler. .

Berita sing gegandhengan

About penulis

Linda Hohnholz, editor eTN

Linda Hohnholz wis nulis lan nyunting artikel wiwit karir. Dheweke wis ngetrapake semangat bawaan iki menyang papan-papan kayata Hawaii Pacific University, Chaminade University, Hawaii Children's Discovery Center, lan saiki TravelNewsGroup.

langganan
Menehi saran saka
tamu
0 komentar
Umpan Balik Inline
Ndeleng kabeh komentar
0
Bakal seneng pikirane, mangga komentar.x
()
x
Share to...