24/7 eTV BreakingNewsShow :
TANPA SUARA? Klik ing simbol swara abang ing sisih kiwa ngisor layar video
Asosiasi Warta Warta Breaking Austria Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Warta Breaking Kroasia budaya Warta Breaking Czechia Warta Breaking Hongaria News wong Warta Breaking Slowakia Berita Breaking Slovenia transportasi Nganyari Destinasi Plancongan

Negara-negara Eropa Tengah lan Balkan bersatu kanggo ngatasi migrasi

0a1a1-36
0a1a1-36
ditulis dening Kepala Editor Tugas

Pejabat pertahanan Austria, Kroasia, Republik Ceko, Hongaria, Slowakia lan Slovenia wis janji kerjasama erat kanggo ngatasi migrasi kanthi kabeh cara, kalebu nggunakake pasukan bersenjata.

Enem negara Eropa Tengah lan Balkan nggawe klompok sing diarani Kerjasama Pertahanan Eropa Tengah.

Antarane target klompok kasebut yaiku kabeh migran sing pengin ndhaptar suaka ing negara-negara UE kudu nindakake ing pusat-pusat ing njaba blok kasebut.

Menteri Pertahanan Austria, Hans Peter Doskozil, ujar sawise rapat ing Prague dina Senin, negarane wis nyiyapake rencana aksi rinci babagan kerja sama.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Kepala Editor Tugas

Pimpinan editor Tugas yaiku OlegSziakov