Wisata sing Bisa Diakses Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis News wong Filipina Breaking News Rilis pers tanggung jawab transportasi Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan

Cebu Pacific nginvestasi fasilitas kanggo Wong sing Bisa Ngurangi Mobilitas

Cebu-Pacific_Disabled-Penumpang-Angkat
Cebu-Pacific_Disabled-Penumpang-Angkat
ditulis dening Juergen T Steinmetz

Cebu Pacific (CEB), bakal disetel kanggo Angkat Penumpang Cacad (DPL) ing bandara utama ing Filipina. DPL sing ngidini Wong nganggo Mobilitas Nyuda (PRM) dadi pengalaman numpak kapal sing gampang lan luwih kepenak nalika mabur ing Cebu Pacific.

CEB minangka maskapai pertama sing nandur modal ing DPL dhewe, selaras karo dorongan kanggo nambah pengalaman penumpang. Panganggone DPL yaiku gratis kanggo penumpang Cebu Pacific kanthi mobilitas suda. Kejaba Persons with Disability (PWD), iki kalebu penumpang sing hamil lan wis tuwa sing bisa kangelan menek undhak-undhakan kanggo mlebu pesawat.

CEB wis nandur modhal luwih saka PHP100 Yuta kanggo pengadaan lan instalasi 35 DPL anyar. DPL pertama dipasang ing Terminal Bandara Internasional Ninoy Aquino 3 ing Maret 2017 kanggo tes lan evaluasi. Wiwit Juli 2017, DPL digunakake kanggo ngunggahake PWD, penumpang sing hamil lan tuwa kanthi sawetara penerbangan CEB sing winates.

Michael Ivan Shau, Wakil Presiden Layanan Bandara Cebu Pacific ujar manawa sisa unit DPL bakal diinstal wiwit taun 2018. Enem unit liyane bakal dilebokake ing Terminal 3 NAIA, lan sisane dikirim menyang pusat CEB liyane ing negara kasebut, yaiku, Clark, Kalibo, Iloilo, Cebu lan Davao; uga bandara lalu lintas dhuwur ing saindenging negara kanthi CEB ngoperasikake penerbangan nggunakake pesawat Airbus. Target rampung yaiku wulan Juni 2018.

"Kita nggoleki inisiatif kanggo nambah pengalaman penumpang kanggo sabenJuan. Kanggo penumpang PWD lan wong-wong sing duwe mobilitas suda, kita ngerti manawa pengalaman diangkat kanthi manual bisa uga ora kepenak. Investasi ing DPL bakal ngidini kita numpak penumpang lan nyuda mobilitas kanthi nyuda mobilitas kanthi aman, kanthi rasa ora nyaman sacara minimal, "ujare Shau.

Ing taun 2016 wae, luwih saka 43,000 penumpang nggunakake pitulungan kursi rodha saka konter check-in. Saka nomer kasebut, luwih saka 14,000 ana rodha saka meja check-in lan digawa menyang kursi ing pesawat kasebut.

DPL dikenalake ing taun 1998 dening panyedhiya layanan pesawat internasional Layanan Maintenance Bandara– Peralatan Layanan Dharat kanggo menehi bandara cara sing aman, nyaman lan bermartabat supaya PRM bisa urip lan mateni pesawat. DPL ngidini PRM, uga kanca utawa agen layanan kanggo numpak pesawat utawa deplane liwat lawang pesawat sing ditunjuk dening maskapai. Nganti saiki, paling ora ana 500 DPL sing digunakake ing saindenging jagad.

Kanggo PWD lan PRM liyane sing butuh pitulung kursi roda, dheweke mung kudu menehi centhang ing kothak sing nuduhake sarat iki nalika nindakake penerbangan.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.