24/7 eTV BreakingNewsShow :
TANPA SUARA? Klik ing simbol swara abang ing sisih kiwa ngisor layar video
Airlines Airport Asosiasi Warta Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Warta Breaking Bulgaria Plancongan Bisnis Investments News Teknologi Pariwisata transportasi Nganyari Destinasi Plancongan

BULATSA lan IATA kanggo nggawe strategi ruang udara ing Bulgaria

0a1a1a1a1a1-4
0a1a1a1a1a1-4
ditulis dening Kepala Editor Tugas

Asosiasi Transportasi Udara Internasional (IATA) lan BULATSA, Penyedia Layanan Navigasi Udara Bulgaria, wis setuju kanggo ngembangake lan ngetrapake Strategi Ruang Udara Nasional Bulgaria.

BULATSA lan IATA bakal ngiyatake kerja sama sing ana kanggo inisiatif iki, sing tujuane kanggo menehi mupangat kanggo masarakat lelungan, nalika ndhukung pertumbuhan ekonomi nasional lan daya saing sektor penerbangan Bulgaria.

Permintaan penumpang kanggo transportasi udara ing Bulgaria dijadwalake dobel sajrone rong dekade sabanjure. Nglayani panjaluk iki, nalika njamin keamanan, lan ngatur biaya, emisi CO2 lan keterlambatan, mbutuhake Bulgaria supaya luwih modernisasi ruang udara lan jaringan Manajemen Lalu Lintas Udara (ATM). Modernisasi ruang udara sing sukses diajab bisa ngasilake mupangat signifikan, ngasilake € 628 yuta ekstra ing PDB tahunan lan 11,300 lowongan saben taun ing taun 2035.

BULATSA lan IATA duwe komitmen kanggo kerja sama lan kabeh pihak sing duwe penerbangan kanggo ngirim lan ngetrapake Strategi Ruang Udara Nasional kanggo dhukungan saka inisiatif Single European Sky (SES). Aspek utama strategi nutupi kepemimpinan lan pendekatan stakeholder kolaboratif, manajemen ruang udara, lan modernisasi teknis sistem ATM.

Georgi Peev, Direktur Jenderal BULATSA, nerangake: "Aku seneng karo inisiatif iki, sing bakal ndhukung evolusi teknologi lan operasi kita. Pangembangan strategi ruang udara nasional bakal ningkatake kerja sama sing apik karo para pelanggan lan mitra lan bakal menehi kontribusi kanggo nggayuh target level tinggi SES. Implementasi proyek utama BULATSA sing ana gandhengane karo reorganisasi ruang udara lan kemampuan kanggo memenuhi level lalu lintas sing dhuwur, ditambah karo kompleksitas operasional, nambah dhasar kanggo target target ambisius BULATSA. ”

Alexandre de Juniac, Direktur Jenderal lan CEO IATA, ujar: "Bulgaria bakal njupuk posisi sing luwih penting ing ruang udara Eropa amarga lalu lintas Timur-Barat saya mundhak ing taun-taun ngarep. Lan Bulgaria dhewe minangka ekonomi sing berkembang pesat sing bakal ngalami lonjakan penumpang sing signifikan. Mesthekake manawa ruang udara dioptimalake kanggo ngatasi lalu lintas sing bakal nguntungake ora mung ing Bulgaria nanging masarakat plancongan Eropa sing luwih akeh. Nalika Bulgaria njupuk Kepresidenan Uni Eropa, prekara iki kanggo nggawe Strategi Ruang Udara Nasional minangka tandha konkrit yen bangsa nindakake kalungguhan kepemimpinan strategis. Kita matur suwun karo BULATSA amarga wawasane, lan ngarep-arep bisa kerja bareng karo dheweke supaya modernisasi ruang udara bisa sukses. "

Strategi Ruang Udara Nasional Bulgaria bakal kalebu:

• Peningkatan koordinasi kanggo lapangan penerbangan sing luwih efisien;
• Optimisasi ruang udara ing tingkat regional uga ing antarane wilayah;
• Tambah kapasitas nalika njamin level keamanan;
• Apike ketepatan wektu penerbangan;
• Nuduhake informasi sing luwih apik liwat jaringan transportasi udara Eropa.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Kepala Editor Tugas

Pimpinan editor Tugas yaiku OlegSziakov