Asosiasi Warta Breaking News Ghana Warta Breaking Travel rapat News Pengumuman Pers Pariwisata News Wire Plancongan

Ahli industri pariwisata sing berpengaruh bisa ngomong ing Forum Kepemimpinan Pariwisata Afrika

Pilih basa sampeyan
Forum Kepemimpinan-Pariwisata-Afrika
Forum Kepemimpinan-Pariwisata-Afrika
ditulis dening editor

Forum Kepemimpinan Pariwisata Afrika sing bakal teka yaiku forum pariwisata-publik-swasta swasta Pan-Afrika sing didhukung dening Dewan Pariwisata Afrika.

Print Friendly, PDF & Email

Forum Kepemimpinan Pariwisata Afrika (ATLF) mbesuk minangka forum pariwisata komprehensif sektor swasta-umum Pan-Afrika lan didhukung dening Dewan Pariwisata Afrika (ATF). Manggon ing Pusat Konferensi Internasional Accra (AICC), Ghana tanggal 30 lan 31 Agustus 2018, program sing apik ing Forum kasebut fokus ing pendekatan inovatif kanggo entuk kesempatan bisnis lan kritis kanthi kebijakan sing kasedhiya kanggo para pelancong lan pariwisata ing Afrika.

Penyelenggara lan lembaga tuan rumah, Otoritas Pariwisata Ghana, seneng ngumumake konfirmasi para pamicara liyane ing forum kasebut, sing dadi gabungan ahli akademik lan industri kanggo nuduhake wawasan, pengalaman lan pengetahuan praktis. Dheweke kalebu Tim Harris, CEO Wesgro, Afrika Selatan, Aaron Munetsi, General Manager Africa South Airways, Afrika lan Timur Tengah, Profesor Dimitrios Buhalis saka Universitas Bournemouth, Jacinta Nzioka, Direktur Pemasaran Papan Pariwisata Kenya, Rosette Rugamba, Direktur Utama Songa Africa lan Dr. Kobby Mensah saka Universitas Bisnis Ghana.

Sesi kasebut bakal fokus ing praktik paling apik ing industri global, nggawe kebijakan progresif, tren industri lan inovasi. Iki bakal didhisiki Masterclass babagan Pengembangan Produk Pariwisata Berkelanjutan - Pariwisata / Pariwisata / Acara Bisnis tanggal 30 Agustus, dipimpin dening Profesor Novelli saka Universitas Brighton. Para pamiarso kalebu para pembuat kebijakan, pimpinan bisnis lan wirausaha bakal entuk asil saka sinau, jaringan lan nggawe hubungan bisnis anyar. Dr. Kobby Mensah, ahli Pemasaran Pariwisata ing Universitas Bisnis Universitas Ghana (UGBS) nyathet manawa "ATLF nduwe peran Afrika ing pariwisata dunya, lan sing paling penting menehi tandha paradigma pangembangan anyar bawana sing dipimpin pariwisata."

Profesor Dimitrios Buhalis, Kepala Dinas Pariwisata lan Perhotelan ing Universitas Bournemouth, uga ngamati manawa Afrika duweni potensi tuwuh lan pangembangan amarga keunikan aset pariwisata sing durung digoleki. Miturut Profesor Buhalis, "kesempatan iki kudu digoleki kanggo narik investasi kanggo ningkatake infrastruktur, jaringan transportasi lan konektivitas menyang kualitas urip sing luwih apik kanggo komunitas lokal." Program rong dina iki nduweni tema sing nggambarake nggawe kebijakan sing progresif, lelungan intra-Afrika sing ditingkatake, macem-macem ekonomi liwat pariwisata, inovasi, standar kualitas lan pengembangan infrastruktur pariwisata lan Kemitraan Pribadi-Publik. "Aku percaya Forum minangka platform sing apik banget kanggo para produsen kebijakan, pimpinan industri, lan para pencipta ilmu kanggo miwiti proses kanthi pendekatan mudhun kanthi nggabungake sinergi ing antarane para pemain, ngrayakake persatuan lan nggawe kreteg. Aku seneng bisa menehi kontribusi, ”tambah Buhalis.

Ndhaptar ing: www.tourismleadershipforum.africa kanggo rawuh, ngakses program lan formulir nominasi penghargaan lengkap. Kanggo informasi luwih lengkap, hubungi Mbak Nozipho Dlamini ing:
[email dilindhungi] utawa nelpon +27 11 037 0332.

Forum Kepemimpinan Pariwisata Afrika (ATLF) minangka platform dialog Pan-Afrika sing nggabungake para pemangku kepentingan utama saka sektor pariwisata, pariwisata, perhotelan lan penerbangan ing Afrika. Tujuane kanggo nyedhiyakake platform benua kanggo jejaring, nuduhake wawasan lan nyusun strategi kanggo lelungan berkelanjutan lan pembangunan pariwisata ing saindenging bawana. Iki uga fokus kanggo nambah ekuitas merek Afrika. Iki minangka sing pertama lan bakal promosi pariwisata minangka pilar pembangunan berkelanjutan.

Forum kasebut dianakake dening Otoritas Pariwisata Ghana (GTA) ing tanggungan Menteri Pariwisata, Seni lan Budaya Ghana, acara kasebut bakal ditindakake tanggal 30 lan 31 Agustus 2018 ing Pusat Konvensi Internasional Accra, Ghana.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

editor

Pimpinan editor yaiku Linda Hohnholz.