24/7 eTV BreakingNewsShow : Klik ing tombol volume (kiwa ngisor layar video)
Airlines Airport Warta Belize Breaking Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Mexico Breaking News News Pariwisata transportasi Nganyari Destinasi Plancongan

Aeromexico ngumumake penerbangan anyar menyang Belize

0a1-31
0a1-31
ditulis dening Kepala Editor Tugas

Aeromexico, maskapai global Meksiko, dina iki ngumumake wiwitan penerbangan tanpa mandheg mangsan kaping pindho saben minggu menyang Belize wiwit tanggal 17 November.

Print Friendly, PDF & Email

Aeromexico, maskapai global Meksiko, dina iki ngumumake wiwitan penerbangan tanpa mandheg mangsan kaping pindho saben minggu menyang Belize diwiwiti tanggal 17 November nganti 28 April dadi maskapai komersial utama Meksiko utama sing nawakake layanan kasebut menyang negara Belize.

Penerbangan Aeromexico 67 bakal dina Setu lan Minggu. Bakal mangkat Meksiko jam 8:30 esuk lan bakal tekan ing Bandara Internasional Phillip SW Goldson jam 10:30 esuk. Bakal mangkat menyang Belize jam 12:00 lan tekan Meksiko jam 2:25 sore.

"Meksiko minangka pasar sing akeh berkembang kanggo Belize lan mulane kita bisa nampa pesawat anyar Aeromexico amarga bakal nggampangake gerakan wong ing antarane negara tetangga. Belize minangka negara sing ora kaetung atribut. Kasugihan budaya lan alam sejatine ora ana tandhingane. Saka garis keturunan pribumi lan pirang-pirang klompok etnis, masakan sing apik banget lan wong sing grapyak, lan akeh papan wisata, festival lan keajaiban alam, kabeh nggawe Belize dadi Destinasi sing sampurna, sing mesthi bakal dinikmati wong Meksiko, "ujare Ibu Karen Bevans, Direktur Pariwisata BTB.
Ibu Bevans nambahake manawa "BTB uga darmabakti kanggo ngembangake lan ngetrapake program pariwisata sing bakal ngiyatake lan tuwuh industri pariwisata Belizean; ningkatake kepengurusan tujuan sing apik; lan nuwuhake standar kualitas kanggo akomodasi. ”

Ngumumake penerbangan anyar kasebut, Chief Revenue Officer Aeromexico, Anko van der Werff ujar manawa "Ing Aeromexico, kita seneng banget ngrayakake rute anyar iki sing uga dadi tujuan internasional maskapai kaping 50, sing bakal mbantu ngembangake jaringan konektivitas global. Prestasi iki minangka tandha liyane yen kita ngupayakake nawakake produk sing luwih apik kanggo para pelanggan, ngilangi alangan ing antarane negara, wilayah, lan wong. ”

Aeromexico pisanan dadi New York City ing taun 1957 minangka tujuan pertama ing njaba tujuan Meksiko lan mula dadi maskapai global Meksiko sing nyedhiyakake kursus kanggo nawakake pilihan sing luwih apik kanggo para turis supaya bisa nyambung karo jagad iki.
Aeromexico wis nglayani pasar Amerika Tengah luwih saka 11 taun lan ngoperasikake luwih saka 600 penerbangan penumpang sing dijadwalake saben dina, kanthi layanan menyang 43 tujuan ing Meksiko lan 49 tujuan internasional saka Mexico City. Armada luwih saka 130 pesawat kalebu pesawat Boeing 787 lan 737 jet.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Kepala Editor Tugas

Pimpinan editor Tugas yaiku OlegSziakov