Draft otomatis

Waca kita | Rungokake kita | Watch kita | Gabung Acara Langsung | Pateni Iklan | Live |

Klik ing basa sampeyan kanggo nerjemahake artikel iki:

Afrikaans Afrikaans Albanian Albanian Amharic Amharic Arabic Arabic Armenian Armenian Azerbaijani Azerbaijani Basque Basque Belarusian Belarusian Bengali Bengali Bosnian Bosnian Bulgarian Bulgarian Catalan Catalan Cebuano Cebuano Chichewa Chichewa Chinese (Simplified) Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Chinese (Traditional) Corsican Corsican Croatian Croatian Czech Czech Danish Danish Dutch Dutch English English Esperanto Esperanto Estonian Estonian Filipino Filipino Finnish Finnish French French Frisian Frisian Galician Galician Georgian Georgian German German Greek Greek Gujarati Gujarati Haitian Creole Haitian Creole Hausa Hausa Hawaiian Hawaiian Hebrew Hebrew Hindi Hindi Hmong Hmong Hungarian Hungarian Icelandic Icelandic Igbo Igbo Indonesian Indonesian Irish Irish Italian Italian Japanese Japanese Javanese Javanese Kannada Kannada Kazakh Kazakh Khmer Khmer Korean Korean Kurdish (Kurmanji) Kurdish (Kurmanji) Kyrgyz Kyrgyz Lao Lao Latin Latin Latvian Latvian Lithuanian Lithuanian Luxembourgish Luxembourgish Macedonian Macedonian Malagasy Malagasy Malay Malay Malayalam Malayalam Maltese Maltese Maori Maori Marathi Marathi Mongolian Mongolian Myanmar (Burmese) Myanmar (Burmese) Nepali Nepali Norwegian Norwegian Pashto Pashto Persian Persian Polish Polish Portuguese Portuguese Punjabi Punjabi Romanian Romanian Russian Russian Samoan Samoan Scottish Gaelic Scottish Gaelic Serbian Serbian Sesotho Sesotho Shona Shona Sindhi Sindhi Sinhala Sinhala Slovak Slovak Slovenian Slovenian Somali Somali Spanish Spanish Sudanese Sudanese Swahili Swahili Swedish Swedish Tajik Tajik Tamil Tamil Telugu Telugu Thai Thai Turkish Turkish Ukrainian Ukrainian Urdu Urdu Uzbek Uzbek Vietnamese Vietnamese Welsh Welsh Xhosa Xhosa Yiddish Yiddish Yoruba Yoruba Zulu Zulu

Resor pulau sing dadi pamulihan lelungan plancongan global

Resor pulau sing dadi pamulihan lelungan plancongan global
Resor pulau sing dadi pamulihan lelungan plancongan global
Avatar
ditulis dening Harry Johnson

Akeh ekonomi pulau gumantung karo pariwisata lan ora ana sing luwih jelas tinimbang ing pulau-pulau ing Maladewa lan Seychelles ing Samudera Hindia.

  • Turis kepincut kanthi akses sing gampang, watesan sing cukup, kasus COVID sing murah, tingkat vaksinasi sing apik lan lingkungan alami kanthi pantai sing tenang
  • Emirat nambah jadwal mingguan menyang Maladewa & Seychelles nalika preinan Paskah nalika panjaluk Timur Tengah mundhak
  • Kepulauan Sri Lanka, Siprus lan Yunani uga nyiapake tekan musim panas tekan internasional

Resor pulau ing saindenging jagad bakal ngasilake lelungan plancongan, miturut riset industri paling anyar.

Akeh ekonomi pulau gumantung karo pariwisata lan ora ana sing luwih jelas tinimbang ing pulau-pulau ing Maladewa Samudra Hindia (28% PDB) lan Seychelles (luwih saka 55% PDB), sing padha-padha ngarepake periode liburan Paskah sing gedhe. Kalorone pulau kasebut kurang saka patang jam 30 menit, Emirat nambahake papat penerbangan tambahan kanthi jadwal 28 penerbangan.

Kangge, Air Seychelles ngluncurake penerbangan mingguan menyang Dubai kanggo ngatasi permintaan sing tambah, sing ditambah karo rong penerbangan ekstra seminggu sing ditambahake Emirat karo jadwal penerbangan limang mingguan menyang Mahe.

"Loro-lorone pulo kasebut menehi tandha kabeh kothak pepatah kanggo turis," ujare Danielle Curtis, Direktur Pameran ME, Pasar Plancongan Arab. "Sanajan panjaluk bisa rampung, para pengunjung isih pengin penerbangan langsung, akses gampang, watesan sing cukup murah, kasus COVID sing murah, tingkat vaksinasi sing apik, mbukak lan ing sawetara kasus resort sing kapisah, kanthi lingkungan alam kalebu pantai sing tenang," tambah Curtis.

Maldives ngarepake vaksin 500,000 jiwa ing wulan Agustus lan kurang saka 100,000 warga, Seychelles ngarep-arep vaksinasi 100% sajrone wulan ngarep. 

Lan sanajan kaloro negara kasebut duwe dhaptar negara sing disetujoni, Seychelles lan Maldives mung mrentahake pengunjung supaya tes PCR negatif 72 utawa 96 jam, sadurunge teka, ora dibutuhake bukti vaksinasi utawa karantina.