Cara ngliwati jalur kedatangan COVID-19 ing Honolulu lan Maui

Waca kita | Rungokake kita | Watch kita | Gabung Lengganan YOUTUBE kita |


Afrikaans Afrikaans Albanian Albanian Amharic Amharic Arabic Arabic Armenian Armenian Azerbaijani Azerbaijani Basque Basque Belarusian Belarusian Bengali Bengali Bosnian Bosnian Bulgarian Bulgarian Cebuano Cebuano Chichewa Chichewa Chinese (Simplified) Chinese (Simplified) Corsican Corsican Croatian Croatian Czech Czech Dutch Dutch English English Esperanto Esperanto Estonian Estonian Filipino Filipino Finnish Finnish French French Frisian Frisian Galician Galician Georgian Georgian German German Greek Greek Gujarati Gujarati Haitian Creole Haitian Creole Hausa Hausa Hawaiian Hawaiian Hebrew Hebrew Hindi Hindi Hmong Hmong Hungarian Hungarian Icelandic Icelandic Igbo Igbo Indonesian Indonesian Italian Italian Japanese Japanese Javanese Javanese Kannada Kannada Kazakh Kazakh Khmer Khmer Korean Korean Kurdish (Kurmanji) Kurdish (Kurmanji) Kyrgyz Kyrgyz Lao Lao Latin Latin Latvian Latvian Lithuanian Lithuanian Luxembourgish Luxembourgish Macedonian Macedonian Malagasy Malagasy Malay Malay Malayalam Malayalam Maltese Maltese Maori Maori Marathi Marathi Mongolian Mongolian Myanmar (Burmese) Myanmar (Burmese) Nepali Nepali Norwegian Norwegian Pashto Pashto Persian Persian Polish Polish Portuguese Portuguese Punjabi Punjabi Romanian Romanian Russian Russian Samoan Samoan Scottish Gaelic Scottish Gaelic Serbian Serbian Sesotho Sesotho Shona Shona Sindhi Sindhi Sinhala Sinhala Slovak Slovak Slovenian Slovenian Somali Somali Spanish Spanish Sudanese Sudanese Swahili Swahili Swedish Swedish Tajik Tajik Tamil Tamil Thai Thai Turkish Turkish Ukrainian Ukrainian Urdu Urdu Uzbek Uzbek Vietnamese Vietnamese Xhosa Xhosa Yiddish Yiddish Zulu Zulu
Kepiye cara melewati jalur kedatangan COVID-19 ing Honolulu lan Maui?

Pantai lan hotel ing Hawaii dadi luwih rancak, mesthine kanthi jarak sosial lan syarat topeng. Siji alasan yaiku pilihan anyar kanggo penumpang pesawat teka kanggo ngliwati garis sing dawa kanggo mbusak mriksa lan pitakon COVID-19. United Airlines, Hawaiian Airlines, Alaska Airlines lan Southwest Airlines minangka bagean saka skema iki.

Print Friendly, PDF & Email
  1. Penumpang maskapai sing teka ing Honolulu utawa Maui duwe cara kanggo ngliwati mriksa uji coba COVID-19 lan takon nalika mabur maskapai tartamtu.
  2. Apa sing wis ditindakake United Airlines, Hawaiian Airlines, lan Alaska Airlines saiki uga ditawakake kanggo penumpang Southwest Airlines. Iki kanggo ngliwati garis sing dawa ing Honolulu lan Maui sawise nampa pra-jelas nalika kedatangan sadurunge ninggalake daratan AS.
  3. Southwest Airlines nduweni katemtuan "Mungkin" lan tetep sepi babagan apa sing bisa ditindakake.

Katon yen United Airlines, Hawaiian Airlines, Alaska Airlines, lan Southwest Airlines bisa uga dadi maskapai paling apik sing bisa nggawa pengunjung menyang Hawaii, mula bisa entuk plancongan ing plancongan Hawaii nalika tekan Pantai Waikiki, Wailea, utawa Pantai Kaanapali.

Miturut rilis pers sing ditampa dening Southwest Airlines, maskapai kasebut saiki dadi luwih gampang para penumpang supaya bisa tekan hotel resor Hawaii.

Apa sing ora dicritakake Southwest Airlines nalika dirilis yaiku layanan iki wis kasedhiya kanggo penumpang maskapai penerbangan sing saingan, kayata United Airlines, Alaska AIrlines, lan penumpang Hawaiian Airlines.

Southwest Airlines ngetutake maskapai penerbangan liyane lan menehi kesempatan marang para penumpang kanggo nuduhake bukti manawa tundhuk marang Plancongan Aman ing Hawaii program sadurunge malah ninggalake daratan AS.

Pelanggan sing ngunggah asil tes COVID-19 negatif sing disetujoni sing dibutuhake informasi lelungan lan ngrampungake kuesioner kesehatan sadurunge budhal menyang daratan bisa entuk ngliwati skrining bandara nalika tekan ing Honolulu (Oahu) lan Kahului (Maui).

Tembung kunci yaiku "bisa uga" - minangka pratelan sing kasebut Southwest Airlines. eTurboNews nyoba njaluk verifikasi babagan "bisa uga," nanging Southwest Airlines ora ana komentar.

Print Friendly, PDF & Email