San Marino sukses banget ing acara ATM

San Marino sukses banget ing acara ATM
San Marino sukses banget ing ATM kanthi Menteri Pariwisata lan Komisioner Ekspo sing makili negara kasebut

Pejabat saka Republik San Marino nyoroti obyek wisata utama lan rencana kanggo masa depan pariwisata ing Pasar Perjalanan Arab sing bubar rampung ing Dubai.

Print Friendly, PDF & Email
  1. San Marino nyedhiyakake posisi tujuan wisata sing kudu ditemokake ing Italia lan gampang diakses liwat bandara utama kayata Roma lan Bologna.
  2. Kanggo pisanan, Republik melu Pasar Perjalanan Arab sing bubar rampung ing Dubai.
  3. Menteri Pariwisata lan Ekspo Republik San Marino lan Duta Besar kanggo UAE lan Komisaris Jenderal Expo 2020 makili negara kasebut ing acara lelungan utama iki.

Pertama kali Republik San Marino nampilake atraksi lan warisan unik ing UEA sajrone Pasar Perjalanan Arab (ATM) lan menehi wawasan babagan partisipasi negara kasebut ing Ekspo Dubai sing bakal teka ing taun iki. Rawuh ing ATM yaiku Menteri Pariwisata lan Ekspo Republik San Marino, Federico Pedini Amati, lan Komisaris Jenderal San Marino menyang Expo 2020 Dubai, Mauro Maiani.

ATM minangka platform sing cocog kanggo Republik San Marino pejabat kanggo komunikasi lan makarya karo mitra, media, lan sponsor babagan hubungan budaya lan ekonomi sing jero antarane San Marino lan UEA uga ngiyatake hubungan penting kanggo nyengkuyung turis liyane ing situs budaya, wilayah alam, lan ritel lan turis ing Republik. saka San Marino.

Nalika negara kasebut bakal ana ing Expo Dubai, partisipasi ing ATM nguatake upaya negara kasebut supaya bisa nyedhiyakake tujuan wisata sing kudu ditemokake ing Italia lan gampang diakses liwat bandara utama kayata Roma lan Bologna. San Marino dununge ing Italia Lor lan minangka negara independen sing didegake luwih saka 1700 taun kepungkur kanthi wilayah 24 mil persegi lan 33,000 jiwa.

Print Friendly, PDF & Email

Berita sing gegandhengan

About penulis

Linda Hohnholz, editor eTN

Linda Hohnholz wis nulis lan nyunting artikel wiwit karir. Dheweke wis ngetrapake semangat bawaan iki menyang papan-papan kayata Hawaii Pacific University, Chaminade University, Hawaii Children's Discovery Center, lan saiki TravelNewsGroup.