Waca kita | Rungokake kita | Watch kita | Gabung Acara Langsung | Pateni Iklan | Live |

Klik ing basa sampeyan kanggo nerjemahake artikel iki:

Afrikaans Afrikaans Albanian Albanian Amharic Amharic Arabic Arabic Armenian Armenian Azerbaijani Azerbaijani Basque Basque Belarusian Belarusian Bengali Bengali Bosnian Bosnian Bulgarian Bulgarian Catalan Catalan Cebuano Cebuano Chichewa Chichewa Chinese (Simplified) Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Chinese (Traditional) Corsican Corsican Croatian Croatian Czech Czech Danish Danish Dutch Dutch English English Esperanto Esperanto Estonian Estonian Filipino Filipino Finnish Finnish French French Frisian Frisian Galician Galician Georgian Georgian German German Greek Greek Gujarati Gujarati Haitian Creole Haitian Creole Hausa Hausa Hawaiian Hawaiian Hebrew Hebrew Hindi Hindi Hmong Hmong Hungarian Hungarian Icelandic Icelandic Igbo Igbo Indonesian Indonesian Irish Irish Italian Italian Japanese Japanese Javanese Javanese Kannada Kannada Kazakh Kazakh Khmer Khmer Korean Korean Kurdish (Kurmanji) Kurdish (Kurmanji) Kyrgyz Kyrgyz Lao Lao Latin Latin Latvian Latvian Lithuanian Lithuanian Luxembourgish Luxembourgish Macedonian Macedonian Malagasy Malagasy Malay Malay Malayalam Malayalam Maltese Maltese Maori Maori Marathi Marathi Mongolian Mongolian Myanmar (Burmese) Myanmar (Burmese) Nepali Nepali Norwegian Norwegian Pashto Pashto Persian Persian Polish Polish Portuguese Portuguese Punjabi Punjabi Romanian Romanian Russian Russian Samoan Samoan Scottish Gaelic Scottish Gaelic Serbian Serbian Sesotho Sesotho Shona Shona Sindhi Sindhi Sinhala Sinhala Slovak Slovak Slovenian Slovenian Somali Somali Spanish Spanish Sudanese Sudanese Swahili Swahili Swedish Swedish Tajik Tajik Tamil Tamil Telugu Telugu Thai Thai Turkish Turkish Ukrainian Ukrainian Urdu Urdu Uzbek Uzbek Vietnamese Vietnamese Welsh Welsh Xhosa Xhosa Yiddish Yiddish Yoruba Yoruba Zulu Zulu

Pendaratan darurat Delta: Wong sing bengok bengok-bengok lan mbukak lawang kokpit

Penerbangan Delta dipeksa nggawe pendaratan darurat sawise penumpang nyoba nglanggar kokpit
Pendaratan darurat Delta

Penerbangan Delta 386 saka Bandara Internasional Los Angeles dipeksa nggawe pendaratan darurat nalika arep menyang Nashville sawise ana penumpang nyoba mlebu ing kokpit.

  1. Pucuk penumpang ing lawang kokpit bengok-bengok supaya mandheg pesawat.
  2. Loro-lorone kru lan penumpang padha nindakake aksi kanggo nahan penumpang lan nggawa dheweke menyang mburi pesawat.
  3. Penumpang kasebut dicopot sawise pendaratan darurat digawe ing New Mexico.

Sawise pesawat mabur, wong kasebut mlayu menyang lawang kokpit lan miwiti nubruk, dilaporake bengok-bengok "Stop pesawat!"

Penumpang lan Kru Delta wong kasebut menyang lantai, ngencengi sikil lan tangane kanthi tali zip, lan dheweke digawa menyang mburi pesawat nganti pendaratan darurat bisa rampung.

Pesawat digawe kebangkrutan darurat ing Albuquerque sawise iku FBI ketemu pesawat kasebut lan ngeterake penumpang sing menehi informasi "ora ana ancaman kanggo masarakat saiki."

Jessica Robertson, pangareping konten kanggo Togethxr, ana ing pesawat kasebut lan tweet: "Aku ana ing penerbangan iki ing baris kaping 3 - saksine kabeh. Nanging, pramugari penerbangan @Delta, Christopher Williams, tumindak cepet. ”

"Thanks kanggo kru lan penumpang Delta Flight 386, LAX menyang Nashville (BNA), sing nulungi nahan penumpang sing ora sopan nalika penerbangan kasebut pindhah menyang Albuquerque (ABQ). Pesawat kasebut ndharat tanpa insiden lan penumpang kasebut dibuwang dening penegak ukum, "ujare Delta ing sawijining pernyataan, lapor CBS Los Angeles.