24/7 eTV BreakingNewsShow :
TANPA SUARA? Klik ing simbol swara abang ing sisih kiwa ngisor layar video
Airlines Airport Warta Breaking Travel Warta Pamrentah Warta Breaking Guam News Mbangun maneh Warta Breaking Korea Selatan Pariwisata transportasi Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan Maneka Warta

Pengunjung Korea tresna karo Guam lan GVB nampani para penumpang T'way kanthi lagu

Guam nampani Pengunjung Korea - luwih dhisik sawise COVID-19
ditulis dening Juergen T Steinmetz
  1. Biro Pengunjung Guam (GVB) lan Otoritas Bandara Internasional AB Won Pat (GIAA) nampi penerbangan kaping pisanan saka Seoul, Korea Selatan ing taun 2021 ing wayah wengi Setu wengi.
  2. Pesawat B737-800 teka saka Seoul, Korea, lan nggawa 52 penumpang menyang pulau kasebut.
  3. Penerbangan kasebut dioperasikake dening T'way, maskapai penerbangan pertama sing nerusake layanan udara rutin seminggu sepisan sing diwiwiti tanggal 31 Juli.

Pemimpin pariwisata saka Biro Pengunjung Guam bebarengan karo penyanyi lokal sing mesem lan gitaré nampani para turis sing teka ing pesawat T'way saka Seoul menyang Guam, dina Setu.

Butuh 4 jam 25 menit ing pesawat T'Way Air 301 saka Seoul menyang Guam, lan klompok turis Korea pertama mlebu Surga Amerika iki sing siyap kanggo tropis Guam. pantai. Luwih saka 752,715 pengunjung Korea plancongan menyang Guam ing taun 2018, nanging kanggo umume 2020 lan lan kabeh penerbangan 2021 ora bisa dioperasikake amarga COVID-19.

Guam minangka wilayah pulau AS ing Micronesia, ing Pasifik Kulon. Bedane karo pantai tropis, desa Chamorro, lan tiang watu latte kuno. Signifikansi WWII Guam katon ing Perang ing Taman Sejarah Nasional Pasifik, sing papane kalebu Pantai Asan, bekas perang. Warisan kolonial Spanyol ing pulau kasebut kabukten ing Benteng Nuestra Señora de la Soledad, ing pucukan ing Umatac.

T'way Air Co., Ltd., biyen Hansung Airlines, minangka maskapai penerbangan murah Korea Selatan sing mapan ing Seongsu-dong, Seongdong-gu, Seoul. Ing taun 2018, iki dadi maskapai penerbangan paling murah nomer telu ing pasar internasional, nggawa 2.9 yuta penumpang domestik lan 4.2 yuta penumpang internasional. 

Luwih akeh maskapai sing duwe komitmen kanggo ngarahake penerbangan saka Korea menyang Guam nganti wulan Agustus. Korean Air banjur bakal nerusake layanan udhara ing minggu sabanjure tanggal 6 Agustus kanthi layanan udara mingguan. Jin Air uga bakal miwiti penerbangan kaping pindho saben minggu wiwit tanggal 3 Agustus lan 6 Agustus. 

"Kami seneng banget manawa operator Korea nggunakake layanan maneh menyang Guam. Komitmen kasebut minangka langkah maju kanggo pemulihan industri pariwisata Guam lan kesempatan kanggo nampilake semangat Håfa Adai, "ujare Presiden & CEO GVB, Carl TC Gutierrez. "Kita terus kerja keras karo mitra dagang lan mitra wisata kanggo nampilake budaya CHamoru lan ningkatake pengalaman Guam Tujuan."

Jadwal Penerbangan Korea kanggo wulan Agustus:

AirlinerawuhwektuKapasitas Pesawat / KursiPenerbangan No.frekuensi
adoh31 Juli 2021 (penerbangan kaping pisanan)
7 Agustus 14, 21, 28, 2021
11: 40 PMB737-800 / 189 kursiTW3011x saben minggu
Korean Air6 Agustus 13, 20, 27, 20211: 00 AMB777-300ER / 277 kursiKE1111x saben minggu
Jin Air3 Agustus 6, 10, 13, 17, 20, 24, 27, 31, 20212: 45 PMB737-800 / 189 kursiLJ641LJ7712x saben minggu

The Biro Pengunjung Guam (GVB) uga wis ngrencanakake layanan ucapan rawuh kanggo nampani penerbangan maneh sajrone wulan. Penerbangan gabungan diantisipasi nyedhiyakake kira-kira 3,754 kursi menyang Guam nganti pungkasan Agustus. Luwih saka 600 kursi wis didol nganti saiki.

Guam alon-alon nyoba bali dadi Tujuan Pariwisata Amerika ing Samodra Pasifik Wétan.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.

Ninggalake Komentar