24/7 eTV BreakingNewsShow : Klik ing tombol volume (kiwa ngisor layar video)
Airlines aviation Breaking News Internasional Warta Pamrentah Industri Hospitality Italia Breaking News News Pariwisata transportasi Maneka Warta

Ora masalah kanggo Ryanair, Wizz Air, EasyJet, paukuman Volotea saka Penumpang lan bocah sing cacat

Otoritas Penerbangan kanthi denda

Sawise ngetrapake denda 35,000 euro ing Ryanair, Wizz Air, easyJet, lan Volotea, maskapai kasebut bakal tetep ana ing papan sing waspada saka Otoritas Penerbangan Sipil Italia (ENAC).

Print Friendly, PDF & Email
  1. Miturut ENAC, maskapai biaya murah kasebut terus ngisi biaya ekstra kanggo sing lelungan karo bocah utawa cacat.
  2. Tindakan darurat diwiwiti tanggal 15 Agustus 2021, nyegah biaya tambahan kanggo kursi kudu bebarengan.
  3. EasyJet langsung nanggapi kanthi ujar manawa tuduhan kasebut lan denda ora ana dhasar.

Maskapai biaya murah, miturut ENAC, duwe kaluputan kanggo "terus ngisi suplemen kanggo alokasi kursi sing cedhak karo pengurus bocah cilik lan cacat."

"Saka pamriksan pisanan," Enac nyathet, perusahaan-perusahaan kasebut "gagal, dheweke durung, kaya sing wis ditemtokake lan dikonfirmasi dening hakim administrasi, ngganti IT lan sistem operasi, lan nalika pemesanan, dheweke terus njaluk tambahan biaya tiket udhara kanggo penugasan kursi cedhak karo pengasuh bocah cilik lan penyandang cacat, kajaba, yen prelu, mbayar maneh. ”

Amarga alasan iki, Otoritas "wis miwiti prosedur kanggo menehi sanksi" marang 3 operator kasebut. Denda kasebut - kaya sing dilaporake dening Corriere della Sera - bakal "setara karo sing ora bisa dipenuhi" lan "bisa diwiwiti saka minimal 10,000 euro nganti maksimal 50,000 kanggo saben regejegan."

Alokasi kursi gratis kanggo bocah cilik lan wong sing nyuda mobilitas sing cedhak karo wong tuwa lan / utawa ngopeni dijamin dening langkah darurat sing diterbitake dening ENAC lan wis diwiwiti wiwit tanggal 15 Agustus 2021.

EasyJet langsung mangsuli karo pratelan, negesake "manawa wis tumindak tundhuk marang peraturan sing berlaku lan inisiasi prosedur kanggo ngetrapake sanksi kasebut pancen ora ana dhasar."

Perusahaan kasebut, dheweke ngelingi, "nyawisake kursi kanggo kulawarga kanthi bebarengan, sing tegese bocah-bocah ing umur 12 taun lan wong sing kurang mobilitas lungguh ing jejere wong diwasa sing ngancani tanpa biaya tambahan."

Pejabat berwenang ngilangi biaya tambahan kanggo para penumpang kasebut tanggal 17 Juli 2021. Banjur TAR nunda entri kasebut wiwit diberlakukan nganti Agustus 15. Saiki tenggat wektu wis kliwat, nanging sing njaluk duwe kursi ing jejere wong cilik utawa cacat sing ngancani isih dikenani biaya tambahan kasebut.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Mario Masciullo - eTN Italia

Mario minangka veteran ing industri lelungan.
Pengalamane wis sumebar ing saindenging jagad wiwit taun 1960 nalika umur 21 taun wiwit njelajah Jepang, Hong Kong, lan Thailand.
Mario wis ndeleng Pariwisata Dunia berkembang nganti saiki lan nyekseni
karusakan saka root / testimoni jaman biyen pirang-pirang negara sing seneng modernitas / kemajuan.
Sajrone 20 taun kepungkur, pengalaman lelungan Mario wis konsentrasi ing Asia Tenggara lan pungkasane kalebu Benua India.

Bagéan saka pengalaman kerja Mario kalebu macem-macem kegiyatan ing Penerbangan Sipil
lapangan rampung sawise ngatur wiwitan kanggo Malaysia Singapore Airlines ing Italia dadi Institutor lan terus suwene 16 taun ing peran Sales / Marketing Manager Italia kanggo Singapore Airlines sawise pamisahan kaloro pamrentah kasebut ing Oktober 1972.

Lisensi Wartawan resmi Mario yaiku dening "Ordo Nasional Wartawan Roma, Italia ing taun 1977.

Ninggalake Komentar