SESI LANGSUNG LIVE 01 DEC 1.00 EST | 06.00 pm UK | 1000 pm UAE
COVID 19 Omicron lan Pariwisata 

Melu  ing Zoom klik kene

Airlines aviation Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Warta Pamrentah Industri Hospitality News Warta Breaking Qatar Mbangun maneh Seychelles Breaking News Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan

Pariwisata Seychelles lan Qatar Airways Nuduhake Perkembangan Anyar karo Swiss Media

Wisata Seychelles lan Qatar Airways
ditulis dening Linda S. Hohnholz

Pariwisata Seychelles lan mitra maskapai Qatar Airways nambah upaya kanggo nguatake visibilitas tujuan ing Swiss kanthi ngatur rapat karo para profesional perjalanan, media, lan industri ing Zurich, Kamis, 23 September.

Print Friendly, PDF & Email
  1. Rong acara sing dituju supaya mitra ora ngerti perkembangan ing Seychelles.
  2. Topik kalebu langkah-langkah keamanan, atraksi anyar, uga warta paling anyar saka Qatar Airways lan jadwal penerbangan menyang Seychelles.
  3. Rapat kasebut nguatake kehadiran bangsa ing pasar lan njamin mitra manawa konektivitas menyang pulau-pulau cilik kasedhiya.

Acara pribadi, sing dianakake ing Savoy Baur en Ville ing Zurich, nampilake konferensi pers sing dianakake sarapan, lan rapat makan siang sing narik 12 mitra media lan 15 manajer produk.

Dipimpin dening Ibu Bernadette Willemin, Direktur Jenderal Pemasaran kanggo Pariwisata Seychelles, lan Pak Antonio Panariello, Manajer Komersial Swiss ing Qatar Airways, kaloro acara kasebut supaya mitra mitra ngerti perkembangan ing Seychelles, langkah-langkah keamanan, atraksi anyar, uga warta paling anyar saka Qatar Airways lan jadwal penerbangan menyang Seychelles.

Ngomong saka Zurich, Ibu Willemin negesake manawa Pariwisata Seychelles siyap kanggo tahap pemulihan sabanjure kanggo tujuan kasebut, sing akhir minggu kepungkur nyathet pengunjung kaping 100,000 kanggo taun.

Logo Seychelles 2021

"Nalika urip alon-alon bali menyang normal, vaksinasi saya akeh ing Eropa, lan ing saindenging jagad, watesan gerakan lan lelungan bakal diringan. Maskapai penerbangan nerusake layanane lan kanthi populasi Seychelles dhewe duwe salah sawijining vaksin paling dhuwur ing saindenging jagad, Pariwisata Seychelles uga saiki bisa nerusake kegiyatan promosi ing kalender. Akeh kegiatan sing kedadeyan ing kabeh pasar. Acara dina iki ing Swiss, sing dianakake kanthi kolaborasi karo Qatar Airways, yaiku kanggo nguatake kehadiran kita ing pasar lan njamin mitra kita manawa konektivitas menyang pulau-pulau cilik kasedhiya, ”ujare Ibu Willemin.

Antonio Panariello, Manajer Komersial Swiss ing Qatar Airways ujar: "Seneng banget yen bisa teka ing kene dina iki lan dadi tuan rumah acara iki bebarengan karo Pariwisata Seychelles. Hubungan antara Qatar Airways lan Seychelles kuat lan penting. Tujuan iki dadi minat pasar Swiss, lan kita bangga bisa ningkatake tujuan iki bebarengan karo Pariwisata Seychelles. ”

Kanthi cathetan positif, media lan mitra sing melu acara kasebut ngalem pamrentah Seychelles lan industri umume amarga konsistensi lan ketrampilan komunikasi sing apik sajrone pandemi kasebut.

Acara kasebut nyusuli perjalanan pers anyar ing Seychelles sing disponsori dening kantor Qatar Airways Switzerland lan didhukung dening mitra hotel Constance Lemuria Resort, STORY Seychelles, Hilton Seychelles Northolme Resort & Spa lan Kempinski Seychelles Resort.

Seychelles ngrampungake pambukaan watese kanggo pengunjung manca tanggal 25 Maret 2021. Swiss saiki tanggal iki nyumbang pangsa pasar 3% saka total pengunjung sing teka.

#bajangbali

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Linda S. Hohnholz

Linda Hohnholz wis dadi editor utama eTurboNews pirang-pirang taun.
Dheweke seneng nulis lan menehi perhatian marang rincian.
Dheweke uga tanggung jawab kanggo kabeh konten premium lan rilis pers.

Ninggalake Komentar