Ngilangi Warta Eropa Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Warta Pamrentah Kabar Olahraga News wong tanggung jawab Rusia Breaking News Keslametan Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan Singapur

Rusia mrentah 'minggu non-kerja' nasional nalika pati COVID-19 mundhak

Rusia mrentah 'minggu non-kerja' nasional nalika pati COVID-19 mundhak.
Rusia mrentah 'minggu non-kerja' nasional nalika pati COVID-19 mundhak.
ditulis dening Harry Johnson

Nomer kematian COVID-19 saben dina Rusia mundhak pirang-pirang minggu lan kaping pisanan ana 1,000 ing akhir minggu amarga ana tingkat vaksinasi sing lesu, sikap umum sing ora ngerteni babagan pancegahan lan pemerintah ora gelem mbatesi larangan kasebut.

Print Friendly, PDF & Email
  • Rusia nglaporake 1,028 kematian COVID sajrone 24 jam, nomer paling dhuwur wiwit wiwitan pandemi kasebut.
  • Nomer korban jiwa paling gedhe dilaporake ing rong kutha paling gedhe ing negara kasebut, Moskow lan St. Petersburg.
  • Uga tambah akeh tes positif kanggo virus kasebut, kanthi 34,073 wong dikonfirmasi kena infeksi sajrone periode sing padha.

Buruh Rusia diprentah supaya ora kerja suwene seminggu wiwit wulan iki ing tengah-tengah infeksi lan pati COVID-19 sing akeh.

Presiden Rusia Vladimir Putin nyetujoni rencana pamrentah kanggo mrentah para pekerja ing saindenging negara seminggu suwene, kanggo upaya mandeg lonjakan jumlah korban virus corona.

Pasukan tugas pemerintah Rusia dina Rebo nglaporake 1,028 korban COVID sajrone 24 jam sadurunge, nomer paling dhuwur wiwit wiwitan pandemi kasebut. Sing nggawa RusiaJumlah korban jiwa nganti 226,353, sing paling dhuwur ing Eropa.

Ing rapat pejabat pamrentah ing dina Rebo, Putin mratelakake babagan persiyapan kanggo ngluwihi prayaan nasional sing direncanakake rong dina lan njaga akeh karyawan ing omah, kanthi bayaran, suwene seminggu.

Miturut rencana kasebut, kantor bakal ditutup ing saindhenging negara antara 30 Oktober nganti 7 November, nanging Putin nambahake manawa ing sawetara wilayah sing kahanane paling ngancam, periode non-kerja bisa diwiwiti wiwit Setu lan ditambah sawise 7 November.

Miturut Putin, saiki penting banget Rusia "Ngilangi rantai panyebaran virus ... Tugas utama kita saiki yaiku nglindhungi nyawa warga lan, sabisa-bisa, minimalake panyebaran infeksi COVID-19."

Rencana kasebut uga ngusulake transfer kabeh karyawan sing durung divaksinasi sing umure luwih saka 60 taun menyang pengaturan kerja jarak jauh kanggo wulan ngarep, lan nawakake staf rong dina kapisah kanggo golek vaksin nglawan COVID-19. 

RusiaNomer kematian COVID-19 saben dina mundhak pirang-pirang minggu lan kaping pisanan ana 1,000 sajrone akhir minggu ing tengah vaksin sing lesu, sikap masarakat sing ora sabar babagan pancegahan lan pemerintah ora gelem mbatesi larangan kasebut.

Udakara 45 yuta wong Rusia, utawa 32 persen negara kasebut meh 146 yuta wong, kabeh divaksinasi.

Ing sawetara wilayah, infeksi sing akeh banget meksa pejabat berwenang nundha pitulungan medis kanggo populasi amarga fasilitas kesehatan dipeksa fokus kanggo ngobati pasien virus corona.

In MoscowNanging, urip tetep kaya biasane, karo restoran lan bioskop lengkap karo wong, akeh klub wengi lan bar karaoke lan wong akeh sing ora nggatekake amanat topeng transportasi umum, sanajan unit perawatan intensif diisi sawetara minggu kepungkur.

Sadurunge dina Rebo, pejabat Rusia ngumumake manawa negara kasebut wis nyathet jumlah korban sing paling parah amarga virus corona wiwit wiwitan pandemi taun kepungkur lan korban jiwa paling gedhe dilaporake ing rong kutha paling gedhe ing negara kasebut, Moscow lan St. Petersburg.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews meh 20 taun. Dheweke urip ing Honolulu, Hawaii, lan asale saka Eropa. Dheweke seneng nulis lan nutupi warta.

Ninggalake Komentar