Jamaika bakal mlebu MOU anyar babagan Pembangunan Pariwisata karo Spanyol

Menteri Pariwisata, Hon. Edmund Bartlett (kiwa) ngobrol karo Menteri Perindustrian, Perdagangan, lan Pariwisata Spanyol, Hon. Reyes Maroto, ing FITUR, pameran dagang lelungan lan pariwisata internasional paling penting ing donya, saiki ditindakake ing Madrid, Spanyol. Rapat kasebut ngasilake persetujuan kanggo ngembangake nota kesepahaman kanggo kolaborasi ing macem-macem bidang pengembangan pariwisata. - Gambar duweni saka Kementerian Pariwisata Jamaika
ditulis dening Linda S. Hohnholz

Menteri Pariwisata Jamaika, Hon. Edmund Bartlett, wis ngumumake yen Jamaika lan Spanyol bakal nggawe memorandum of understanding kanggo kolaborasi ing macem-macem aspek pangembangan pariwisata lan transformasi ekonomi.

Print Friendly, PDF & Email

Pengumuman kasebut sawise rapat karo Menteri Perindustrian, Perdagangan, lan Pariwisata Spanyol, Hon. Reyes Maroto, sadurungé dina iki ing FITUR, pameran dagang lelungan lan pariwisata internasional paling pinunjul ing donya, saiki ditindakake ing Madrid, Spanyol. Saliyane Republik Dominika, sing dadi Negara Mitra FITUR taun iki, FITUR ngumpulake meh satus negara kanthi perwakilan resmi pitung puluh.

"Aku seneng banget ngumumake Jamaika lan Spanyol bakal ngembangake memorandum of understanding kanggo kolaborasi ing macem-macem wilayah pangembangan pariwisata. Menteri Morato lan aku dina iki wis diskusi ekstensif babagan macem-macem wilayah Recovery lan reimagining pariwisata minangka pembalap wutah ekonomi lan transformasi, "ujare Bartlett.

"Kita ngrembug peran Organisasi Pariwisata Dunia Perserikatan Bangsa-Bangsa minangka lembaga kritis kanggo ngamanake aplikasi akademik lan praktis sing dibutuhake kanggo ngembangake maneh pariwisata anyar sing bakal ngidini negara cilik lan pemain cilik lan menengah duwe pengalaman sing luwih adil lan pulih. akeh revenue sing ilang," tambahe.

Jamaika minangka pimpinan pamikiran.

Bartlett uga nggunakake kesempatan kasebut kanggo ngundang Menteri Morato menyang Dina Ketahanan Pariwisata Global sing sepisanan ing Jamaika, sing dijadwalake tanggal 17 Februari 2022, ing World Expo ing Dubai. Dina kasebut bakal fokus marang kemampuan negara kanggo mbangun kapasitas kanggo nanggapi guncangan internasional lan global lan bisa prédhiksi kanthi luwih yakin tanggapane. Iki uga bakal mbantu negara-negara ngerteni lan nyuda efek guncangan kasebut ing pangembangane, nanging sing paling penting, bakal mbantu dheweke ngatur lan pulih kanthi cepet sawise guncangan kasebut.

"Jamaica pancen dadi pimpinan pamikiran ing wilayah iki, lan kita setya nggarap kabeh mitra kanggo mbangun jagad sing luwih kuat, luwih efektif, lan tahan banting sing bisa nanggapi kejutan sing bakal teka nalika kita nerusake perjalanan urip iki, ” ujare Bartlett.

#jamaika

#spanyol

Print Friendly, PDF & Email

Berita sing gegandhengan

About penulis

Linda S. Hohnholz

Linda Hohnholz wis dadi editor utama eTurboNews pirang-pirang taun.
Dheweke seneng nulis lan menehi perhatian marang rincian.
Dheweke uga tanggung jawab kanggo kabeh konten premium lan rilis pers.

Ninggalake Komentar