24/7 eTV BreakingNewsShow :
TANPA SUARA? Klik ing simbol swara abang ing sisih kiwa ngisor layar video
Airlines Asosiasi Warta Warta Breaking Travel Warta Breaking Jamaika News Warta Breaking Peru Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan Maneka Warta

Menteri Pariwisata Jamaika, Bartlett semangat babagan Penerbangan Peru menyang Jamaika

Menteri Pariwisata Jamaika, Bartlett semangat babagan Penerbangan Peru menyang Jamaika
Duta Besar Chili nelpon Oktober 2019
ditulis dening editor

Pariwisata Jamaika Menteri, Hon. Edmund Bartlett, (katon ing foto) kanggo dhiskusi karo Duta Besar Chili ing Jamaika, Mulia Euduaro Javier Bonilla Menchaca (sisih tengen nomer loro) nalika kunjungan sopan ing Menteri Kingston Anyar Menteri ing dina Rebo 30 Oktober 2019.

Gabung ing diskusi kasebut yaiku (kiwa menyang tengen) Roberto Alvarez, Wakil Kepala Misi, Kedutaan Besar Chili ing Jamaika lan Ibu Jennifer Griffith, Sekretaris Tetep ing Menteri Pariwisata.

Sajrone kunjungan hormat, Menteri Bartlett ngrembug babagan pengaruh positif sing bakal diluncurake saka Lima, Peru menyang Montego Bay nalika tekan pulau kasebut saka wilayah Amerika Latin.

Layanan sing bakal liwat maskapai LATAM telung dina saben minggu, samesthine diwiwiti wulan ngarep.

Kanggo warta luwih lengkap babagan Jamaika, monggo klik kene.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

editor

Pimpinan editor yaiku Linda Hohnholz.