Airlines Airport Asosiasi Warta Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis News Filipina Breaking News Pariwisata transportasi News Wire Plancongan Singapur Maneka Warta

Cebu Pacific Air Filipina gabung karo Asosiasi Transportasi Udara Internasional

Cebu Pacific Air Filipina gabung karo Asosiasi Transportasi Udara Internasional
Cebu Pacific Air Filipina gabung karo Asosiasi Transportasi Udara Internasional
ditulis dening Kepala Editor Tugas

Operator Filipina Cebu Pacific wis gabung karo Asosiasi Transportasi Udara Internasional (IATA), asosiasi perdagangan kanggo industri maskapai global. CEB minangka anggota IATA paling gedhe ing antarane operator Filipina, kalebu 44% saka total volume penumpang domestik lan 46% total kargo domestik, adhedhasar data saka Dewan Aeronautik Sipil Filipina.

IATA kalebu luwih saka 290 maskapai anggota saka 117 negara, sing nuduhake 82% lalu lintas udara global. Kanthi sawetara maskapai penerbangan penumpang lan kargo utama sing dadi anggota, IATA makili, dadi pemimpin lan melayani industri maskapai.

Cebu Pacific resmi dilebokake menyang IATA dening Conrad Clifford, Wakil Presiden Regional Asia Pasifik. Tim IATA uga menehi informasi babagan manajemen top Cebu Pacific babagan tata kelola IATA, masalah industri lan kepiye organisasi bisa ndhukung rencana ekspansi CEB.

"Kita seneng gabung karo IATA amarga bisa entuk akses menyang keahlian lan sinau babagan praktik lan inovasi paling apik ing antarane maskapai global, uga mbantu nyusun kebijakan babagan masalah penerbangan kritis. Kajaba iku, kita uga bakal bisa nuduhake pengalaman operasional dhewe lan menehi kontribusi kanggo ngembangake industri maskapai kanthi sakabehe, "ujare Lance Gokongwei, Presiden lan CEO Cebu Pacific.

Kanggo bagean kasebut, Conrad Clifford, Wakil Presiden Asia Pasifik ujar manawa mlebu ing Pasifik Cebu nambah apik kanggo tuwuhing sektor pariwisata lan pariwisata ing negara kasebut.

"Kita nampi Sugeng Pacific Pacific, maskapai penerbangan paling murah ing Asia, menyang kulawarga IATA. Dina iki udakara 20% anggota global dadi pelaku usaha murah lan luwih seneng gabung. Kita ngarep-arep bisa kerja bareng karo tim Cebu Pacific kanggo mbentuk standar industri, praktik lan kabijakan sing paling apik sing njamin tuwuhing penerbangan sing aman, efisien lan berkelanjutan ing Filipina lan Asia. Bebarengan karo maskapai penerbangan sing duwe 290+, kita nggawe penerbangan dadi kebebasan, ”ujare Pak Clifford.

Cebu Pacific nggayuh kepatuhan lengkap karo Audit Keselamatan Operasional Asosiasi Pengangkutan Udara Internasional (IATA), gabung karo pendaptaran 437 operator ing saindenging jagad sing wis tundhuk tenan karo sistem evaluasi sing diakoni lan ditampa sacara internasional sing dirancang kanggo nganilai sistem manajemen lan kontrol operasional saka maskapai. Bubar iki, Cebu Pacific dijenengi "maskapai paling apik" kanggo taun 2020 dening situs web safety and review produk airlineratings.com, nyebutake komitmen operator kanggo "nggedhekake jejak global nggunakake pesawat hemat bahan bakar generasi anyar."

Ing pungkasan September 2019, kapasitas Pasifik Cebu nambah 23%, gunggunge 19 yuta kursi. Operator kasebut mabur cedhak karo 16 yuta penumpang kanthi 121 rute kanthi penerbangan luwih saka 2,600 mingguan.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Kepala Editor Tugas

Pimpinan editor Tugas yaiku OlegSziakov