Airlines Airport Warta Breaking Austria Ngilangi Warta Eropa Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Warta Pamrentah News tanggung jawab Keslametan Pariwisata transportasi Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan Singapur Maneka Warta

€ 190 lan sampeyan bebas lunga: Bandara Wina nawakake tes COVID-19 ing situs

€ 190 lan sampeyan bebas lunga: Bandara Wina nawakake tes COVID-19 ing situs
€ 190 lan sampeyan bebas lunga: Bandara Wina nawakake tes COVID-19 ing situs
ditulis dening Kepala Editor Tugas
Bandara Internasional Wina bakal nawakake situs ing situs viruscorona tes kanggo kabeh penumpang sing teka ing Flughafen Wien.
Pejabat kesehatan Austria nuntut kabeh sing teka ing negara kasebut kanthi udhara kanggo menehi sertifikat kesehatan kanggo mesthekake yen ora nggawa virus COVID-19. Tanpa ana sing ngetokake ora kurang saka patang dina sadurunge tekane, para plancong kudu ndhaptar rong minggu dhewe-dhewe.
Wiwit dina Senen, bakal ana alternatif sing bisa nggawe penumpang ngindhari karantina 14 dina - tes nyata ing situs kanthi ngenteni telung jam sadurunge asil ditrapake.

Tes ekspres PCR sing padha bakal kasedhiya kanggo wong-wong sing nilar Austria sing mbutuhake sertifikat kanggo lelungan menyang negara liya kanthi sarat mlebu sing padha utawa kanggo wong liya sing pengin nyoba, ujare bandara kasebut dina Minggu. Layanan iki regane € 190 (udakara $ 210).

Austria saiki lagi proses ngeculake kunci COVID-19 nasional, kanthi sawetara bisnis sing ora penting diidini dibukak sawise meh pitung minggu ditutup. Negara kasebut nglaporake meh 15,600 infeksi lan meh 600 wong sing mateni pandemi iki.

#bajangbali

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Kepala Editor Tugas

Pimpinan editor Tugas yaiku OlegSziakov