Klik kene kanggo nuduhake spanduk YOUR ing kaca iki lan mung mbayar kanggo sukses

Airlines Airport aviation Warta Breaking Travel negara | wilayah Ethiopia Indonesia News Pariwisata transportasi News Wire Plancongan Trending USA

Pemukiman BOEING 737 MAX: Boeing ngasilake pesawat sing ora aman

Komite Perhubungan Omah AS njaluk dokumen masalah produksi Boeing 787 lan 737 MAX
Komite Perhubungan Omah AS njaluk dokumen masalah produksi Boeing 787 lan 737 MAX
ditulis dening Juergen T Steinmetz

Pemukiman Boeing nampa tanggung jawab tunggal kanggo 737 MAX kacilakan, menang persetujuan sing ngindhari kerusakan punitive.
hak Flyers mikir iki ora cukup lan ngandika padha bisa terus perang.

  • Boeing nampa tanggung jawab tunggal kanggo 737 MAX kacilakan, menang persetujuan sing ngindhari ganti rugi punitive.
  • Pengacara Boeing ngajokake gerakan pengadilan bebarengan Rebo karo pengacara kanggo kulawargane 157 wong sing tiwas ing kacilakan 737 MAX ing Ethiopia, nampa tanggung jawab tunggal kanggo kacilakan fatal lan nggawe proses kanggo ngrampungake meh kabeh tuntutan.
  • Iki persetujuan kasus sipil waiving panemuan ndadekake ing FlyersRights.org litigasi minangka salah sawijining cara Akuntabilitas lan Kebenaran babagan kacilakan MAX bisa digayuh, uga Keamanan ing mangsa ngarep kanggo nyegah pati sing bisa dihindari amarga keputusane safety sing longgar, ora kompeten utawa rusak.

Cara liyane yaiku wahyu whistleblower, investigasi lan proses pidana, investigasi Kongres nggunakake kekuwatan subpoena, lan amandemen Undhang-undhang Kebebasan Informasi.

The FAA diapusi sertifikat pesawat.

Kaputusan Pengadilan Tinggi 2019 sing dikenal minangka Pimpinan Argus ngidini perusahaan sing diatur kaya Boeing lan lembaga keamanan federal kaya FAA supaya rahasia nggawe keputusan safety lan kebal saka pakar safety independen utawa pengawasan umum.

"Terdakwa, Boeing, wis ngakoni sing diprodhuksi pesawat sing wis kondisi aman sing ana sabab proximate saka Penggugat ganti rugi karusakan disebabake Ethiopian Airlines Flight 302 Laka," ing negara pengajuan.

Boeing kanthi tegas sarujuk manawa para pilot ora salah.

Iki uga mbebasake loro pemasok MAX: perusahaan sing nggawe sensor serangan sudut jet lan sing ngasilake, miturut spesifikasi Boeing, piranti lunak kontrol penerbangan sing rusak.

Gerakan kasebut kalebu apa sing diarani stipulasi - persetujuan sing mengikat babagan proses pemukiman - sing ditandatangani kabeh kajaba loro kulawarga.

Ketentuan kasebut tegese ganti rugi ganti rugi kanggo saben tuntutan individu bakal diputusake ing mediasi utawa ing pengadilan ing Illinois, ing ngendi Boeing duwe markas. Boeing sarujuk supaya ora nyoba meksa kulawargane ing jaban rangkah, akeh sing ana ing Afrika, golek ganti rugi ing negara asale, ing ngendi kerusakan bakal luwih murah.

Ing pratelan Rebo, Boeing ujar manawa persetujuan kasebut "ngidini para pihak kanggo fokus upaya kanggo nemtokake ganti rugi sing cocog kanggo saben kulawarga."

"Boeing setya kanggo mesthekake yen kabeh kulawarga sing kelangan wong sing ditresnani ing kacilakan kasebut kanthi lengkap lan cukup menehi ganti rugi kanggo kerugian kasebut," pratelan kasebut nambah.

Apa sing dipikolehi Boeing saka perjanjian kasebut yaiku pengecualian eksplisit saka tuntutan apa wae kanggo ganti rugi paukuman lan mungkasi proses panemuan legal utawa deposisi sing bakal ngupaya bukti luwih saka tumindak salah dening Boeing.

"Juri ora bakal ngrungokake bukti babagan masalah tanggung jawab," pratelan kasebut. "Para pihak luwih setuju yen ora ana bukti utawa argumentasi babagan kerusakan punitif sing bakal ditemokake utawa ditampa."

Ralph Nader, pengacara konsumen sing wis suwe dikenal nggunakake hukum tort kanggo nahan perusahaan, nyebat "pemukiman aneh tanpa Boeing kudu njamin dolar apa wae."

Tanggung jawab Boeing minangka sing paling cedhak amarga disalahake kanggo loro kacilakan MAX sing mateni 346 wong: Penerbangan Lion Air JT 610 ing Indonesia ing taun 2018, disusul luwih saka patang wulan sawise kacilakan ing Ethiopia.

Nanging, isih kurang kanggo ngandhani jagad apa sing salah ing desain lan sertifikasi MAX, kepiye kedadeyan lan sapa sing tanggung jawab.

Sing nyebabake loro MAX kacilakan yaiku aktivasi piranti lunak kontrol penerbangan anyar ing jet - Sistem Augmentasi Karakteristik Maneuver, utawa MCAS - sing meksa pesawat loro kasebut dadi nosedive.

Nanging perusahaan wis tau publicly ditampa sing desain MCAS rumiyin dicacat minangka certified, kajaba ngomong iku desain lan testing kudu njupuk akun liyane saka skills pilot khas lan wektu reaksi pilot - formulasi sing nuding sawetara nyalahke ing pilot.

Boeing nyatakake ing pengajuan kasebut "ora menehi kesalahan marang Pilot (Kapten), Co-Pilot (Perwira Pertama) utawa golek kelalaian kontribusi utawa komparatif marang dheweke."

Persetujuan kasebut nyatakake yen pengacara kanggo kulawargane bakal diidini nggunakake panemuan hukum kanggo ngakses materi kayata data saka perekam penerbangan. Iki bakal ngidini dheweke nggawe animasi sing nuduhake apa sing dialami para penumpang sajrone nem menit penerbangan kanggo nggambarake teror lan penderitaan sing tiwas.

Biaya finansial pungkasan kanggo Boeing ora bakal diputusake nganti pirang-pirang wulan. Nanging, wates sing disetujoni ing persetujuan kasebut ngilangi kahanan sing durung mesthi ing perusahaan kasebut.

Kanthi kemungkinan wahyu luwih akeh babagan tumindak salah ing proses pengadilan sing saiki adoh, pimpinan Boeing bisa nyerahake pengacara kanggo nemtokake jumlah ganti rugi sing tepat nalika dheweke maju.

Berita sing gegandhengan

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.

Ninggalake Komentar

Share to...