Kabar Kawat

Wawasan anyar babagan Aktivitas Anti-Kanker Sel Pembunuh Alami

ditulis dening editor

Oncolytics Biotech® Inc. dina iki ngumumake publikasi data praklinis lan pasien babagan pelareorep ing jurnal Imunologi sing ditinjau peer. Makalah kasebut, kanthi irah-irahan "Perawatan virus onkolitik beda-beda mengaruhi subset sel CD56dim lan CD56bright NK ing vivo lan ngatur spektrum aktivitas sel NK manungsa," diterbitake kanthi kolaborasi karo peneliti ing sawetara institusi bergengsi, kalebu Sekolah Kedokteran Universitas Leeds lan Institut Riset Kanker, London. Link menyang kertas bisa ditemokake kanthi ngeklik kene.

Diterangake ing kertas kasebut yaiku studi in vitro ngevaluasi efek pelareorep ing sel Natural Killer (NK) uga analisa sampel getih saka pasien metastasis ati kolorektal sing dijupuk sadurunge lan sawise perawatan karo pelareorep. Asil nuduhake perawatan pelareorep nyebabake aktivasi sel NK, sing dikenal kanthi langsung mateni sel kanker nalika ngrangsang kekebalan anti-tumor adaptif. Efek sing bermanfaat saka pelareorep diamati ing sampel pasien lan in vitro lan ditengahi dening sinyal interferon tipe 1 (IFN-1), jalur kunci sing melu immunoregulasi lan pangenalan sel tumor.

"Asil penting iki luwih nuduhake mekanisme imunologik bawaan lan adaptif pelareorep, lan kita seneng bisa diterbitake ing jurnal sing prestisius lan ditinjau peer," ujare Dr. Matt Coffey, Presiden lan Kepala Eksekutif Oncolytics Biotech lan co-penulis saka kertas. "Nalika ndeleng temuan kasebut, bebarengan karo data klinis sadurunge sing nuduhake kemampuan pelareorep kanggo ngaktifake sel T nalika promosi infiltrasi menyang tumor, kita ndeleng pelareorep menehi respon imun anti-kanker sing kuat lan terkoordinasi sing didorong dening sistem kekebalan bawaan lan adaptif. Ing ngarep, kita bakal terus nggunakake efek imunoterapeutik saka pelareorep nalika kita terus ngembangake minangka teknologi sing bisa digunakake kanggo macem-macem agen immunotherapeutic ing kanker payudara lan indikasi onkologi liyane kanthi kabutuhan sing ora dikarepake.

Sampel pasien sing dievaluasi ing publikasi kasebut saka studi klinis jendela kesempatan sing rampung ngevaluasi pelareorep ing pasien kanker kolorektal kanthi metastase ati. Patients nampa antarane siji lan limang dosis saka pelareorep sadurunge ngrancang surgery kanggo resect metastases. Sampel getih dijupuk sadurunge lan ing sawetara wektu sawise perawatan pelareorep. Rincian tambahan babagan uji coba, uga asil sing dilaporake sadurunge, kasedhiya ing publikasi sing dideleng sadurunge.

Print Friendly, PDF & Email

Berita sing gegandhengan

About penulis

editor

Pemimpin editor kanggo eTurboNew yaiku Linda Hohnholz. Dheweke adhedhasar ing HQ eTN ing Honolulu, Hawaii.

Ninggalake Komentar

2 Komentar

  • Aku mercy jesae saka California, aku wis surfing saka Penyakit Herpes kanggo past 2years saiki, pengalaman iku pancene ala, aku iki ngliwati akèh hard kaping .. sawetara gejala ngendi kuatir utawa apathy lan lemes, pusing, miskin imbangan, ing sawijining dina aku nggoleki obat alami kanggo Penyakit Herpes ing internet, aku weruh sawetara postingan babagan dr iki sing diarani "DR MAGGI" tamba kanggo Penyakit Herpes, lan sawetara Penyakit, mula aku yakin banget lan siap diobati karo dheweke. obat alami, mula aku ngubungi dheweke lan tuku sawetara jamu kanggo nambani, sawise sawetara dina panggunaan udakara rong minggu aku wis bebas saka gejala lan lunga kanggo tes lan aku bisa ujar saiki aku wis bebas saka Penyakit Herpes babar blas… . Pancen obat kasebut efektif banget ... hubungi Dr Maggi dina iki ing email: [email dilindhungi] utawa nelpon utawa whatsapp dheweke +1 (917) 979-6387.

  • Pengumuman Umum>>>Tamba sing ditunggu-tunggu kanggo HERPES, HIV, HPV, HSV1&2, DIABETES, KANKER, INFEKSI VAGI wis rampung. Dr Osato teka kanggo nylametake manungsa kanthi obat herbal lan dheweke dianjurake banget ing saindenging jagad amarga tumindak apik sing ditindakake ing urip manungsa kanthi nambani macem-macem penyakit / virus. Dheweke uga nambani aku saka Herpes Genital karo obat herbal. Yen sampeyan mbutuhake obat kasebut, hubungi Dr Osato ing email: [email dilindhungi] utawa WhatsApp dheweke ing +2347051705853. Aja mati kanthi meneng mikir yen herpes1&2 ora ana obate. Hubungi Dr Osato dina iki lan nyingkirake penyakit / virus sing nggegirisi ing awak sampeyan. Situs web dheweke yaiku osatoherbalcure.wordpress.com