Klik kene kanggo nuduhake spanduk YOUR ing kaca iki lan mung mbayar kanggo sukses

Sindikasi

Pasar Interior Kabin Pesawat kanggo nggedhekake CAGR 5.0% ing taun 2021-31

ditulis dening editor

 

Miturut ESOMAR-certified Future Market Insights '(FMI), ing pasar interior kabin pesawat samesthine bakal nggedhekake CAGR 2.70% sajrone ramalan 2021-2031. Pasar kasebut kompetitif banget karo United Technologies Corporation, Safran SA, Diehl Stiftung & Co. KG, HAECO Group, Honeywell International, Inc., lan Panasonic Avionics Corporation sing nyakup sekitar 50% saham pasar global.

 

Njaluk conto kanggo iki: https://www.futuremarketinsights.com/reports/sample/rep-gb-187

Miturut Organisasi Penerbangan Sipil Internasional, penggabungan pesawat operator murah ing sektor transportasi udhara wis akeh pengaruhe ing pasar interior kabin pesawat. Sektor pariwisata sing berkembang, nambah lalu lintas udhara, lan pengulangan penerbangan sing saya tambah minangka faktor sing nyebabake pasar.

Surge ing pesenan pesawat anyar lan Rising popularitas saka sistem hiburan ing pesawat lan sistem pencahayaan estetis bakal nambah panjaluk pasar ing taun-taun mbesuk. Pasar interior kabin pesawat diantisipasi tuwuh kanthi cepet amarga nambah permintaan kanggo interior kabin khusus, mewah, lan nyaman kanthi nyaman lan cerdas. sistem lelenggahan.

Panyiapan fasilitas manufaktur pesawat lan kegiatan sing ana gandhengane ing ekonomi berkembang bakal nggawe kesempatan wutah sing nguntungake ing pasar interior kabin pesawat global sajrone ramalan.

Pandemi COVID-19 ngalang-alangi industri penerbangan amarga ngetrapake kunci lan penundaan penerbangan domestik lan internasional ing saindenging jagad. Tambah bobot sakabèhé pesawat, angger-angger safety sing ketat lan ora ana layanan maskapai sing duwe bathi ing perusahaan-perusahaan sing berkembang ngalangi wutah pasar.

karakteristik lan atribut pasar interior kabin pesawat kanthi relevansi regional, 2021-2031

Takeaways Key saka Studi Pasar interior kabin Pesawat FMI

  • Produksi cepet saka pesawat komersiallan anané pemain pasar utama ing AS bebarengan karo nambah investasi langsung manca ing industri penerbangan bakal dadi apik kanggo tuwuhing pasar interior kabin pesawat ing AS
  • Interior kabin pesawat otomotif samesthine bakal tuwuh ing tingkat sing sehat ing Rusia amarga nambah pangiriman pesawat manca lan nambah permintaan kanggo pangopènan, lan mrikso pirang-pirang komponen ing pesawat kasebut.
  • Pangembangan pesawat awak sempit dening China bebarengan karo panyiapan pusat produksi ing negara kasebut amarga tenaga kerja sing murah lan sumber daya sing akeh bakal nambah pertumbuhan pasar interior kabin pesawat.
  • Inisiatif pamrentah sing tuwuh lan nambah penghasilan per kapita masarakat bakal ningkatake transportasi udhara, saéngga nyopir pasar interior kabin pesawat ing India.
  • Modernisasi cepet ing komponen pesawat lan interior, retrofitting saka kabin interior, lan nambah dikarepake kanggo pangopènan, mrikso lan ndandani pesawat nggunakake bahan anyar bakal nambah wutah pasar galley pesawat.
  • Nambah panjaluk pesawat komersial, kecenderungan konsumen sing saya tambah menyang lelungan udhara kanggo ngirit wektu lan tren interior sing disesuaikan luwih cepet nambah saluran distribusi aftermarket interior kabin pesawat.

"Tambahan kanthi cepet ing lalu lintas penumpang udhara lan panjaluk dhuwur kanggo pesawat anyar bakal nggawe kesempatan wutah anyar kanggo pertumbuhan pasar interior kabin pesawat sajrone ramalan," ujare analis FMI.

Landskap sing kompetitif

Peraturan safety sing ketat ngalangi mlebu pemain pasar anyar ing manufaktur komponen pesawat. Siklus pangembangan dawa bebarengan karo kemitraan kanggo nggunakake keahlian lapangan tartamtu bakal ningkatake entri ing pemain pasar anyar.

Pamuter pasar kerja kanggo mesthekake rantai pasokan sing lestari ing industri aeroangkasa sing terus fluktuasi iki. OEM kerja sama karo perusahaan cilik sing duwe spesialisasi ing sistem lampu lan manufaktur kursi.

Pemain pasar utama ngupayakake ngatasi telat pangiriman kanthi ngembangake basis pemasok. Dheweke uga nggoleki akuisisi strategis lan nembus pasar berkembang liwat pangembangan produk anyar.

Diehl Stiftung & Co. KG ngembangake kabin ruang udara anyar kanggo Keluarga Airbus A320neo atas jenenge pelanggan Airbus ing wulan Juni 2021. Kabin anyar kasebut nyedhiyakake kursi sing luwih nyaman kanggo para penumpang bebarengan karo kompartemen bagasi paling gedhe.

Diehl Aviation uga ngadopsi lapisan kabin anyar lan ngrancang konsep lampu anyar sing ditambah karo toilet sing meh ora kena tutul.

Pemain penting sing makarya ing pasar interior kabin pesawat yaiku United Technologies Corporation, Zodiac Aerospace SA, HAECO Group, Diehl Stiftung & Co. KG, Aviointeriors SpA, Geven SpA, Bucher Group, Panasonic Avionics Corporation, Turkish Cabin Interior Inc., SCI Cabin Interiors. , Factorydesign, lan Honeywell International Inc.

 

Takon pitakonan: https://www.futuremarketinsights.com/ask-question/rep-gb-187

Wawasan liyane babagan Pasar Interior Kabin Pesawat Global

Ing laporan paling anyar, FMI nawakake analisis sing ora bias babagan pasar interior kabin pesawat global, nyedhiyakake data historis kanggo periode 2018-2028 lan statistik ramalan kanggo periode 2021-2031. Kanggo ngerti potensial pasar global, wutah, lan ruang lingkup, pasar dipérang miturut saluran distribusi (OEM lan aftermarket), jinis produk (sidewalls / liners, cart, tong sampah overhead, kursi, jamban, monumen, jendhela. , lampu, IFEC, jogan ), jinis pesawat (pesawat awak sempit, pesawat awak lebar, pesawat awak gedhe), jinis aplikasi (sistem kursi, galley, kabin & struktur, peralatan & sistem), ing pitung wilayah utama (Amerika Utara, Latin). Amerika, Eropa, Asia Pasifik ora kalebu Jepang, Oseania, Jepang, lan Timur Tengah lan Afrika)

 

Pranala liyane sing gegandhengan: https://kgn.tribe.so/post/automotive-lead-acid-battery-key-players-growth-analysis-by-2021-31-the-glo–624a98ccea83a4a028722e8b

 

https://aftrword.tribe.so/post/automotive-lead-acid-battery-key-players-growth-analysis-by-2021-31-the-glo–624a9a5cbf5cc18c2bac584d

 

https://apsaraofindia.tribe.so/post/automotive-lead-acid-battery-key-players-growth-analysis-by-2021-31-the-glo–624a9b0073b4fde4ef41393d

 

https://community-specialists.tribe.so/post/automotive-lead-acid-battery-key-players-growth-analysis-by-2021-31-the-glo–624a9bb3d24212e24cb7bb62

 

https://speaknow.tribe.so/post/automotive-lead-acid-battery-key-players-growth-analysis-by-2021-31-the-glo–624a9c5024b0527715f3f6dc

 

https://howtolive.tribe.so/post/automotive-lead-acid-battery-key-players-growth-analysis-by-2021-31-the-glo–624a9cb88feb8416b668741b

 

https://mayokodozite.tribe.so/post/automotive-lead-acid-battery-key-players-growth-analysis-by-2021-31-the-glo–624a9d46d7db09bcf07b3dc9

 

 

Contact Us

Nomer Unit: 1602-006

Teluk Jumeirah 2

Nomer Plot: JLT-PH2-X2A

Jumeirah Lakes Towers

Dubai

Uni Emirat Arab

LinkedInTwitterblog

 



Link sumber

Berita sing gegandhengan

About penulis

editor

Pemimpin editor kanggo eTurboNew yaiku Linda Hohnholz. Dheweke adhedhasar ing HQ eTN ing Honolulu, Hawaii.

Ninggalake Komentar

Share to...